Neće pa neće. Sad mi nije jasno... Uključeni su mi i EventLights (ON) i RingLights (Nocturne). I štanga.
Dolazni poziv, display se upali i stoji upaljen.![]()
Neće pa neće. Sad mi nije jasno... Uključeni su mi i EventLights (ON) i RingLights (Nocturne). I štanga.
Dolazni poziv, display se upali i stoji upaljen.![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Eh, eh, sad vidjeh nešto... Da nije fora u v620 flexu? Jer ja trenutno vrtim 10F9 flex...
Ima li još netko v620 flex odnosno 10F9 pa da proba dotični file i potvrdi da je do flexa?
E550@V620
radi
OK, odoh flexat (opet) na v620. Valjda nema brojač flexanja/flashanja u mobu, jer ga nikad nikome neću moć prodat
@prince: ima gore link, u ovom threadu, post br. 15. Tamo ga downloadaš. Radi na vXXX, s tim da na v620 flexu žmiga i vanjski display, dok na v600 ne. Izgleda.
Samo ga ti rename u funlight.pat (samo mala slova moraju bit) i onda stavi u /a/mobile/audio. Ne možeš ništa zeznut...
Sve stavio u mob i šta sad treba na mobu da učinim da proradi, da probam!!!!Možeš opisati!!!! Hvala!!!Izvorno postao BlueDevil
![]()
Odes u glavni meni,podesenja,stilovi zvona i pod svjetla zvona stavis na bilo koje ime a da nije "iskljuceno" i trebalo bi radit.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako mogu provjeriti da li radi, sve imam uključeno i ne znam šta da gledam, ne razumijem!!!!Izvorno postao sirius
![]()
Ostavi mob otvoren (otklopljen) pa se nazovi s drugog. Trebala bi ti žmigat tastatura i/ili display.
Apropos, ja flexao na v620, uključio RingLights i EventLights, stavio gorenavedeni funlight-pat, al' nema Boga da vanjski display žmirne
Sve sam probao, valjda 10 fnlight.pat fileova, i nula bodova
Izvorno postao BlueDevil
Ne radi možeš da mi malo podrobnije napišeš. Stavio sam sa TTC možda i nisam dobro uradio. Ali mi ne radi!!!! Probao!!!!
1. File se mora zvati funlight.pat
2. Uploada se u /a/mobile/audio/
3. Mora se restartati mob nakon uploada
4. Mora biti uključena opcija RingLights (na Nocturno ili neki drugi, samo da nije OFF)
Hvala probat ču još jednom!!!!Izvorno postao BlueDevil
Izvorno postao BlueDevil
Ide uredio, ali samo tastatura. Hvala. Bilo bi ljepo da mali ekran blinče ali čujem da ne ide na V600. Ide samo na V620. Pa OK, Hvala
@Tomios: v300@v620? Koje tripletse ganjaš?
nepovratne 55R :-)
E sad sam fakat
I ja ganjam 9.55R + v620 flex. I ne blinka mi vanjski display ni u kojem obliku. Skinuo sam isti funlight.pat ko i ostatak, i jedino meni ne radi![]()
btw. samo da pitam...sa VIP karticom mi "pokazuje MyPhoneNumber" a sa Cronet nece. Zasto? (mislim na ono kad se pali mob)
...mozda zmirkanje ima jos neke veze sa seemovima? Iako nisam nista pretjerano mijenjao u njima.
Izvorno postao BlueDevil
TRIPLETS_G_0B.09.55R, V620. I ja sam sad vratio na V620 i probao ubaciti ali blinkaju samo tipke ali vansjki display neče i neče. Ajde obavseti ako nešto smisliš. Pa puno bolje da vani blinka, bar vidiš nego unutra.![]()
A pojma ti nemam. Imam samo jednu jedinu karticu
A u seemovima, navodno, reba uključit (samo) RingLights (a to je ON po defaultu za v600/v620). MA velim, žmiga meni tastatura, ali neće vanjski display.
Aj' da te zamolim jednu stvar - daj mi mailaj svoj 0032 seem i taj funlight.pat koji korisiš? Na XXXzobXXX@vipXXX.hr (makni X-eve).
Thanx!
moze, kad dodjem kuci...do sutra svakako dobijesnemoj samo biti nestrpljiv
![]()
Izvorno postao BlueDevil
jesi dobio mail?
BlueDevil..............file funlight, (funlight external flash with blue message blue yellow multicolour charge.zip) radi savršeno v525_v620 (4fr/xxx056). Radio mi je i neki stari gdje je žmirkao i unutarnji display ali mi se to nesviđa. Ovo je puno bolja kombinacija (veliki display ne žmirka.......POSTAVA:Svjetla zvona:Nokturno; Svjetla događaja:Uključeno). Kod tebe je najvjerovatnije u pitanju ovaj nepovratni 9.55R. Probaj otvoriti i jedan i drugi u editoru i usporediti ih i pokušaj promjeniti. Mislim da si jednom imao problem sa mobom kada si upload-ao filove od v600 na v620 na je rikavo, možda je i ovdje nešto slično u pitanju..............
Izvorno postao zrino
Kde da skinem ovaj funlight. Misliš da tada blinka i vani???? Hvala za odgovor
@tomios - dobio sam mail, i replayao sam ti.
Uglavnom, seemovi su nam identični osim u detaljima, tipa SMS counter i takve stvari koje ne igraju ulogu. I funlight.pat je isti onaj koji sam imao. I stvar ne radi.
A nekim ljudima radi na 9.55R. A drugima radi na v620 flexu. A ja imam oboje i ne radi.
Grrrr![]()
Pa skinuo sam onaj sink sa 15-og posta. Promjeni ime u oriđiđi funlight.pat i ubaci.
Bookmarks