jel ima dual edge ili tako nešto da dobijem duplu brzinu gdje je edge makismum...Hoće li biti koristi ako stavim možda dva sticka - pa da bude dual...bitnije mi je znači da imam što brže gdje je edge maksimum...
Milesic imaš krivi stick onaj sa kioska, da naravno da ide brže, ja imam ZTE k4505z do 21.6Mbits, a sad je vjerovatno vani i ZTE k4605z za do 42Mbits-a na dual carrier HSDPA...
jel ima dual edge ili tako nešto da dobijem duplu brzinu gdje je edge makismum...Hoće li biti koristi ako stavim možda dva sticka - pa da bude dual...bitnije mi je znači da imam što brže gdje je edge maksimum...
jok. new postoji i nemoguce. U pravilu postoje neki routeri koji bi ti zdruzili dvije internet veze, ali to je preskupo rjesenje za dobiti brzinu od 400tinjak kbps.
dobar grah daleko se čuje
A connection teaming - nešto u smislu da program softwerski preusmjerava promet - tj raspodjeljuje...
Nema dual edge,
ako se referiraš na dual carrier to su unaprijeđeni logaritmi same HSDPA mreže, znači mrežno može dual, korisnički ne,
ako ti na lokaciji ne loviš taj i taj signal nula bodova, samo se nadaj da će te skorije pokriti sa bržim signalom, tj. softwerski diči tu baznu stanicu odakle vučeš signal, to je jedino što možeš,
a i nemoj misliti da smo baš presretni sa tim brzinama jer je prometa premalo, čitaj kod mene samo 10gb, a oni se uhvatili brzine, na kraju će doči na to da ću skinuti brzinski tih 10gb za 15 minuta neš ti.... a šta ću ostatak mjeseca?
osim toga ako se download vuče od nekud vuči će se i tebi i meni, ako ide brže iči će brže i tebi i meni, jasno u okvirima brzina koje imamo, ne leti ni meni download od svakud baš, zavisi od kud i što skidam, a moš mislit da sa 10gb nešto mogu skinut, hebale ih brzine nek daju prometa
![]()
Zadnji uredio Oldy : 18-01-2011 u 03:33
Meni isto fućkaš brzinu, mislim dovoljno je 1-2 mbps, do ovih 3,6 što recimo moj stick može je sasvim ok - ali radije bih ja flat nego svemirske brzine! Nek stave do 10-20 gb da budu te svemirske brzine a onda iza toga ograničena brzina (ali flat). Mislim da je tako u europi kod nekih operatera...
vjerojatno balansiraju sa cijenama paketa i kolicinom zbog drzanja mreze optimalnom. Da ponude flat za neku pristojnu cijenu, mreza bi se raspadala i onda opet nista od usluge. Ipak je to mobilni internet i nije primarno namjenjen za surfanje kod kuce uz ful komociju kakvu pruza DSL.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks