www.eventus.si oni su u ljubljani brijem,ali sam ih zvao i rekli su da imaju dućan u krškom koji isto drži irivere! ovo za novi firmware nisam vidio,al ako je istina-svaka čast iRiver!
www.eventus.si oni su u ljubljani brijem,ali sam ih zvao i rekli su da imaju dućan u krškom koji isto drži irivere! ovo za novi firmware nisam vidio,al ako je istina-svaka čast iRiver!
joj, fala. http://www.elitesecurity.org/tema/71419
likewise! 'bate koji kul player taj iriver!
pa cekaj malo, to ti nije 2k kuna nego 2300kn kad povratis mervestojer... da li ima negdje u Grazu da je jeftiniji?
da, ovdje nije 2k kuna! al na enaa.com je,ali enaa h320 ne drži u prodaji pa sam dao ovaj link ! kuiš! ja se čudim kako još nisi uspio saznat di ima tog za kupit! na svakom mp3-player forumu u svemiru te ima,ex!Izvorno postao eXecutioner
ne kuzim te... dajes link za nesto cega nemas i onda se cudis sto ne mogu to naci???Izvorno postao niten
dajem jedini link koji imam na kojem znam da ima iriverovih playera,jer na drugom linku 200 kn jeftinijih iriverovih playera više ne drže iriver u prodaji! čudim se...napisao sam čemu se čudim!Izvorno postao eXecutioner
u novom bugu ima recenzija dotičnog. piše da ga je ustupio neki dućan zvan Impresum
i da košta 2625 naših životinja. dućan je u zg-u, jel' ne'ko ima pojma di?
stani malo, pa nije li to onaj sa 40gb? taj je po 2600kn??? inace je po 3100 kn u ostalim ducanima
nas'o sam adresu distributera u Hrvatskoj: www.lost.hr . na sajtu imaju onaj za 40 gb i dodje 2.795,00kn.
to sam vec vidio, ali to ti je veleprodaja
da, sad gledam ponovno i skužim da piše bez pdv-a
onaj u bugu je od 20gb. ta bi cijena valjda trebala bit' s pdv-om
nasao sam na nobilisovoj stranici H340, al' malo previše košta
Gotovina: 3.398,92 Kn
Kartica: 3.602,86 Kn
Kredit: 3.738,81 Kn
stvarno previše! zarada im je 800 kn po komadu! bezobrazno
taj isti na dikontu24 dodje 3.150kn. to bi moglo proć'
Bookmarks