Vidim da i vi imate probleme sa nokijom c7 kao i ja,naime ja sam ga kupio u vipu jer mi je izgledao odlično i dosad sam imao samo nokije i bio sam zadovoljan sa njima,nikad nikakvog kvara.A sad sa ovim modelom sami problemi,naime kad sam ga počeo koristiti počeli su problemi:1.jačina signala mi je varirala,2.gubila se mreža,pa nisam mogao ništa sa mobitelom3.poruke kad sam slao mi nisu odlazile već su zaostajale pa sam morao ponoviti slanje.Zvao sve za ove probleme od nokia care podrške do vipa,rečeno da moram zamjeniti sim karticu,uradio,da moram reinstalirati softver,uradio,opet isto.Da bi ga odnio u vip na reklamaciju a oni ga poslali u ovlašteni servis,tamo je bio skoro 15 dana.Došao sa servisa podignuo ga i opet ista stvar,varira jako jačina signala,opet se gubi mreža,poruke povremeno ne odlaze,sad mi razgovor šteka,kad se uspostavi poziv ili ja ne čujem što se govori sa druge strane ili druga strana ne čuje što ja govorim,i u toku razgovora jednostavno prekine mi samo od sebe razgovor.Pomalo gubim živce jer ga ne mislim ponovo slati u servis i opet čekati da bi ga popravljali,čekam vip službu za reklamacije da vidim što će mi reći jer na samom prodajnom vip mjestu ne mogu ništa napraviti,tamo su samo da prodaju ili da zaprime pritužbu a ti opet čekaj a meni pun kufer čekanja.Problem mi je bio kako su u servisu naveli softverske prirode,trebalo je podesiti postavke u samom mobitelu a to se može samo u servisu???Evo sad idem opet zvati vip podršku i pitati što poduzimaju u vezi ovog slučaja.Obavijestim vas što ću riješiti.