Prikazujem rezultate 1 do 25 od 27

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    3.146
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.146, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dugo je trajalo veselje... nakon restarta zbog instalacije aplikacije vise ne mrda opet... sad ide u t-mobile na zamjenu, sve se bojim da bude i sljedeci takav...

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    11.883
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.883, Nivo: 26
    Bodovi: 11.883, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 62,0%
    Ukupna aktivnost: 62,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo zanimljivog članka o problemima na nokia C7 i N8:
    http://www.mobile-review.com/article...-brak-en.shtml

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pozdrav

Evo da i ja iznesem svoj problem s Nokia c7.Kupio sam da prije 9 dana.Cijelo vrijeme mi se baterija praznila za svega 9h,i to recimo navečer u 21h ju napunim, i ostavim mobitel, a ujutro kada se probudim u 6h bude prazna.Pokušavao sam ipunjač promijeniti, i SIM karticu i novu bateriju staviti i opet sve po starom.Jučer više nisam imao niti volje niti sam znao što da više napravim pa sam odnio mobitel u t-mobile da mi ga pošalju na servis.Sad čekam do daljnjega da vidim u čemu je problem.
    Jeli imao tko sličnih problema?

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    3.146
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao miroslavzg Pregledaj post
    Evo da i ja iznesem svoj problem s Nokia c7.Kupio sam da prije 9 dana.Cijelo vrijeme mi se baterija praznila za svega 9h,i to recimo navečer u 21h ju napunim, i ostavim mobitel, a ujutro kada se probudim u 6h bude prazna.Pokušavao sam ipunjač promijeniti, i SIM karticu i novu bateriju staviti i opet sve po starom.Jučer više nisam imao niti volje niti sam znao što da više napravim pa sam odnio mobitel u t-mobile da mi ga pošalju na servis.Sad čekam do daljnjega da vidim u čemu je problem.
    Jeli imao tko sličnih problema?
    jesi mozda garmin instaliral? te n8 i c7 tolko hvale na papiru, a puno ih ima hardverskih problema koje su priznali u nokiji i naravno daju zamjenu, ali glavno da u servisu nisu culi za to i sad budem nakon 2.servisa opet dobil sve isto...

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao blebla Pregledaj post
    jesi mozda garmin instaliral? te n8 i c7 tolko hvale na papiru, a puno ih ima hardverskih problema koje su priznali u nokiji i naravno daju zamjenu, ali glavno da u servisu nisu culi za to i sad budem nakon 2.servisa opet dobil sve isto...
    Večer.Nisam ništa instalirao na njega, jer jednostavno nisam niti pravo uspio pregledati mobitel kako treba budući da mi baterija nije dopustila.Baš me zanima što će mi reći u servisu što je s tim?Ti si svoje već nosio u servis,kakva je procedura ako ti nemogu otkriti ili srediti kvar?

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    3.146
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao miroslavzg Pregledaj post
    Večer.Nisam ništa instalirao na njega, jer jednostavno nisam niti pravo uspio pregledati mobitel kako treba budući da mi baterija nije dopustila.Baš me zanima što će mi reći u servisu što je s tim?Ti si svoje već nosio u servis,kakva je procedura ako ti nemogu otkriti ili srediti kvar?
    ja sad cekam da se vrati sa drugog servisa, prvi put su ga samo probudili iz mrtvih, i nije dugo mogel izdrzati, a vjerujem da budu opet to napravili bez trazenja kvara (kvar je ustvari poznat i priznat, ali ne vjerujem da budu oni tak dobri da mi ga odmah zamijene)... jedino kaj sam napravil glupost, mislil sam da mijenjaju u roku od 8dana, a ne 3 pa mi je stari isel zamijeniti i nisu mu dali nek su oni uzeli na servis pa sad cekam bzvz, a mogel sam otici u servis sam i vec bi bil "gotov", mogel bi i treci put ici...
    uglavnom, ako bude se dogodila ista stvar, tj. ako mi vrate isti mob, onda kad sljedeci put crkne vise ga ne mislim uzimati sa servisa, trazim novi i ne odustajem... ipak mobitel kosta 3500kn, i za te novce ne mislim ici svaki dan u servis niti moliti Boga da ne crkne... vec ga 10 dana "imam", dok se vrati sa servisa bude vise od 2tj, a koristil sam ga puna 2h... i kak smogovac veli, kakva je to politika operatera da svjesno prodaje pokvarene mobitele, ko da nije nokia sve operatere obavjestila da je problem s mobitelima... al ne, moraju oni prodat muda pod bubrege... isto kak budu ih sad vratili nokiji nakon kaj su ljudi morali mijenjati, tak su mogli odmah i nebi bilo zivciranja... jos da je mobitel 200kn, nije ni onda u redu, al dobro, nije velika lova u pitanju, ali kad se prica o 2 najskuplja mobitela... ista stvar i sa servisom, da ovlasteni servis nema informaciju nikakvu da mobovi u svijetu crkavaju to mi nema smisla, .ebes takav ovlasteni servis...

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    3.146
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobil informaciju iz servisa da je narucen dio, nije mi zena znala reci koji dio, do petka bi ga trebali dobiti... bojim se da se ne dogodi isto kak sam cital na netu da su tipu zamijenili maticnu, a kvar je ostal... zivi bili pa vidjeli kaj bude u petak...

Slične teme

1. [N96] nece se upaliti
    By fireblade_002 in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 15-06-2010, 23:00
  2. [N73] neće se upaliti
    By Hyb996 in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 27-07-2008, 00:27
  3. V3-Nece se upaliti
    By DavorP in forum Motorola
    Odgovora: 5