Nekad zna baterija biti do kraja ispraznjena, pa nekih pola sata drzis mob na punjenju, a on ne reagira. Tek nakon nekog vremena pocne davati znak da se puni.
Je li uopce radio ikako? Obicno baterija dodje vec napunjena do odredjenog nivoa.
Evo dogodilo mi se najgore, novi mob iz T-Mobile-a, nece se upaliti, nece se puniti, hard reset ne radi, mrtav do kraja... Ima jos neko da mu se to dogodilo i dal je mozda bil na servisu pa zna uzrok?
Videl sam da je bilo nekih problema prije ali da se rijesilo to, vjerojatno su nam poslali ove stare... I zacudilo me da je mob iz Madarske, ima neko mob da je raden u Finskoj?
Nekad zna baterija biti do kraja ispraznjena, pa nekih pola sata drzis mob na punjenju, a on ne reagira. Tek nakon nekog vremena pocne davati znak da se puni.
Je li uopce radio ikako? Obicno baterija dodje vec napunjena do odredjenog nivoa.
baterija ukljucuje drugi mob, znaci da je napunjena... odnesel danas u mobis, rekel je tip da im je ovo vjerojatno prva c7 u servisu, jedva cekam da ju rasture... bas kad sam ja dosel, dosla jos jedna zenska s istim kvarom, ali nisam videl dal je isti mob...
update-an je software i zasad radi (sa grckim slovima i HR menijem, kak je ostalima koji nisu update-ali?)...![]()
Zadnji uredio blebla : 07-01-2011 u 18:34
dugo je trajalo veselje... nakon restarta zbog instalacije aplikacije vise ne mrda opet...sad ide u t-mobile na zamjenu, sve se bojim da bude i sljedeci takav...
Evo zanimljivog članka o problemima na nokia C7 i N8:
http://www.mobile-review.com/article...-brak-en.shtml
Evo da i ja iznesem svoj problem s Nokia c7.Kupio sam da prije 9 dana.Cijelo vrijeme mi se baterija praznila za svega 9h,i to recimo navečer u 21h ju napunim, i ostavim mobitel, a ujutro kada se probudim u 6h bude prazna.Pokušavao sam ipunjač promijeniti, i SIM karticu i novu bateriju staviti i opet sve po starom.Jučer više nisam imao niti volje niti sam znao što da više napravim pa sam odnio mobitel u t-mobile da mi ga pošalju na servis.Sad čekam do daljnjega da vidim u čemu je problem.
Jeli imao tko sličnih problema?
Večer.Nisam ništa instalirao na njega, jer jednostavno nisam niti pravo uspio pregledati mobitel kako treba budući da mi baterija nije dopustila.Baš me zanima što će mi reći u servisu što je s tim?Ti si svoje već nosio u servis,kakva je procedura ako ti nemogu otkriti ili srediti kvar?
znate zkj nema n8 u t-mobileu??
pun ih je servis i previse vracenih+ dosta njih iz toga razloga nije usli u prodaju..to sam neki dan saznao...u vipu ne znam kakva je situacija,ali ugl ekipa je masno vracala mobove...samo mrtvi odjednom
za 2tj je nova posljika u prodaji
ja sad cekam da se vrati sa drugog servisa, prvi put su ga samo probudili iz mrtvih, i nije dugo mogel izdrzati, a vjerujem da budu opet to napravili bez trazenja kvara (kvar je ustvari poznat i priznat, ali ne vjerujem da budu oni tak dobri da mi ga odmah zamijene)... jedino kaj sam napravil glupost, mislil sam da mijenjaju u roku od 8dana, a ne 3 pa mi je stari isel zamijeniti i nisu mu dali nek su oni uzeli na servis pa sad cekam bzvz, a mogel sam otici u servis sam i vec bi bil "gotov", mogel bi i treci put ici...
uglavnom, ako bude se dogodila ista stvar, tj. ako mi vrate isti mob, onda kad sljedeci put crkne vise ga ne mislim uzimati sa servisa, trazim novi i ne odustajem... ipak mobitel kosta 3500kn, i za te novce ne mislim ici svaki dan u servis niti moliti Boga da ne crkne... vec ga 10 dana "imam", dok se vrati sa servisa bude vise od 2tj, a koristil sam ga puna 2h... i kak smogovac veli, kakva je to politika operatera da svjesno prodaje pokvarene mobitele, ko da nije nokia sve operatere obavjestila da je problem s mobitelima... al ne, moraju oni prodat muda pod bubrege... isto kak budu ih sad vratili nokiji nakon kaj su ljudi morali mijenjati, tak su mogli odmah i nebi bilo zivciranja... jos da je mobitel 200kn, nije ni onda u redu, al dobro, nije velika lova u pitanju, ali kad se prica o 2 najskuplja mobitela... ista stvar i sa servisom, da ovlasteni servis nema informaciju nikakvu da mobovi u svijetu crkavaju to mi nema smisla, .ebes takav ovlasteni servis...
dobil informaciju iz servisa da je narucen dio, nije mi zena znala reci koji dio, do petka bi ga trebali dobiti... bojim se da se ne dogodi isto kak sam cital na netu da su tipu zamijenili maticnu, a kvar je ostal... zivi bili pa vidjeli kaj bude u petak...
nove vijesti zasad dobre, mob je gotov, ceka me u t-mobile-u, jedino je zalosno da ja jos tjedan dana nemogu do njega, neko od mojih bude ga pokupil... pise na mobisovoj stranici da je zamjenjen sa nekim drugim IMEI-em, moje pitanje je ako neko zna, dal to znaci da je zamijenjen cijeli mob ili je samo maticna zamijenjena pa s njom i IMEI? moram sad nekog angazirati da malo muci mob da provjeri dal radi tak da napokon mogu koristiti NOVI mobitel...
dobil mob, otkljucani, neznam dal je zamijenjen cijeli ili maticna, IMEI je drugi... i naravno, mora biti neka glupost, nece se spojiti na wifi, napravim hard reset, proradi wifi nestane maps i store... :\ mape sam uspel vratiti, ali ih nemrem prebaciti prek kompa, ne prepoznaje da imam instalirani maps, a store sam probal instalirati po uputama s neta, ali mi jos uvijek ne radi...
Vidim da i vi imate probleme sa nokijom c7 kao i ja,naime ja sam ga kupio u vipu jer mi je izgledao odlično i dosad sam imao samo nokije i bio sam zadovoljan sa njima,nikad nikakvog kvara.A sad sa ovim modelom sami problemi,naime kad sam ga počeo koristiti počeli su problemi:1.jačina signala mi je varirala,2.gubila se mreža,pa nisam mogao ništa sa mobitelom3.poruke kad sam slao mi nisu odlazile već su zaostajale pa sam morao ponoviti slanje.Zvao sve za ove probleme od nokia care podrške do vipa,rečeno da moram zamjeniti sim karticu,uradio,da moram reinstalirati softver,uradio,opet isto.Da bi ga odnio u vip na reklamaciju a oni ga poslali u ovlašteni servis,tamo je bio skoro 15 dana.Došao sa servisa podignuo ga i opet ista stvar,varira jako jačina signala,opet se gubi mreža,poruke povremeno ne odlaze,sad mi razgovor šteka,kad se uspostavi poziv ili ja ne čujem što se govori sa druge strane ili druga strana ne čuje što ja govorim,i u toku razgovora jednostavno prekine mi samo od sebe razgovor.Pomalo gubim živce jer ga ne mislim ponovo slati u servis i opet čekati da bi ga popravljali,čekam vip službu za reklamacije da vidim što će mi reći jer na samom prodajnom vip mjestu ne mogu ništa napraviti,tamo su samo da prodaju ili da zaprime pritužbu a ti opet čekaj a meni pun kufer čekanja.Problem mi je bio kako su u servisu naveli softverske prirode,trebalo je podesiti postavke u samom mobitelu a to se može samo u servisu???Evo sad idem opet zvati vip podršku i pitati što poduzimaju u vezi ovog slučaja.Obavijestim vas što ću riješiti.
ako si u zg najbolje ti je ici u mobis direktno jer nemoras cekati slanje moba u servis i natrag, i napomeni im da je vec bil na servisu i da se nis nije promjenilo... mislim da su shvatili vec polako da su mobiteli s greskom i vrlo je vjerojatno da ti zamijene mob ili maticnu...
opet problemi, nakon cca. 2tj. zamijenjeni mob se pocel resetirati pri normalnom radu, prije 2 dana se ugasil i nije se dal upaliti ni puniti, ali je nakon par sati ozivel nekak i danas se ugasil sam od sebe, nisam ga koristil i neda se vise upaliti... bas super... vise mi se neda natezati sa servisima, nahodavanjima i cekanjima...
ja sam kupil C7 u vip u u city centru, i banana za 2 dana MRTAV... otišo zamjenio (ništa drugo nije dolazilo u obzir -) dobio iz novog kontingenta kak mi je rekel lik tamo i otad radi savršeno...al to je nova serija ćini se ali je isto mađarska, al ova je suuuuper, tražite ljudi zamjenu jer ove bu se teško dalo popraviti ...nažalost, ...kolke pare a onda jebada po seervisu!!!
danas me pital tip na servisu dal trebam backup i odma si je sam odgovoril: "ako bude moguce napraviti ga"
ocito su dobro shebali... opet mi na internetu pise da cekaju zamjenski dio, valjda bude kroz 2-3 dana dosel novi mob...
Pozdrav!
Evo prijavljujem isti hebeni problem sa C-7. Već sam totalno poludio, em mi je cijeli dan u klincu još mi se i ovo dogodi.
Uglavnom, kupio sam ga u subotu (12.2.) u t-mobile centru i to "zadnji" koji je ostao dok je još ova akcija trajala. Sinoć (utorak) mi je zablokirao prvi put oko 22h, a drugi put oko 23. I sve super do danas. Jednostavno nakon razgovora riknuo i kad sam izvadio bateriju i vratio je natrag opet sve ok do sat vremena poslije. Nakon ažuriranja softvera više se ne da upaliti!!!
Ujutro nosim reklamirati!![]()
mob "popravljen", na kraju je odgovor servisa: programski azuriran... i to je azuriran tak da je firmware ostal stari 12.004, ali je stavljen t-mobile firmware, a mob je otkljucan i prije je bil nebrandiran firmware... sad mi je ponudil PR1.1 pa sam to stavil... nekak imam osjecaj da su hteli zamijeniti mob, ali su ovaj uspjeli oziveti pa su mi ga vratili bez ikakvih popravaka... danas se resetiral jedno 4-5 put u normalnom koristenju, budem videl kak bude nakon par dana, jer ako crkne, neko od njih u servisu bude ga progutal...
EDIT: i izdrzal je dan i pol, jupiiii... uz jedno 15-ak resetiranja po par minuta ne paljenja ni nakon vadenja baterije...
Zadnji uredio blebla : 20-02-2011 u 20:00
Dobro večer! Moja C7 je radila samo par mjeseci normalno ....Kad ju napunim isprazni se u sekundi sama od sebe i onda kad ju stavim ponovno punit neće i neće i neće... Već sam ju ostavila i cijeli dan da se puni ali ništa.... jednom dođe da se napuni ali isprazni u sekundi... U T-Mobile-u je već bila 3 puta i stalno neki softver mijenjaju i ništa-vrate mi ju točno takvu kakvu sam ja njima dala... Piše kao da se puni ali za sekundi piše da ospojim punjač kako bi uštedjela energiju.. Sad na kraju mij e N70,koja je stara 5 godina, bolja od ove nove C7 koja je kao neki Smartphone... Da,možeš misliti... to je sve za otpad.... kao i ovi U T-Mobile-u koji ne kuže da mob ne valja... E,da još mi onda ni nemaju zamjenski mob tak da sam još i novu bateriju i punjač morala kupiti da si osposobim staru...
![]()
Opet u servis, a mislim da bi ti i trebali dat i novu ako je nekoliko puta vrate neispravnu.
jesi probala s drugom baterijom ili punjacem ako imas?
kak je ako spojis da se puni prek USB-a?
kad je na punjacu onda normalno radi?
ako si u ili blizu zg, odnesi direktno u mobis i reci da ne zelis vise samo promjenu softvera jer ne pomaze, nego trazi zamjenu uredaja jer su vec 3put popravljali, onda budu nasli kvar...
Punjač sam probala drugi,novi, ali ista stvar ali bateriju nisam jer nemam... Ma prvo su rekli da im je to neka softverska mana i stavljali dva puta novi ali ništa... Onda neka ga ostavim duže da se puni pa možda proradi tak ali ništa, u slučaju da proradi nakon nekoliko dana,tj. da se oće puniti, sam od sebe se isprazni u sekundi.. Sad je već opet na servisu, ne znam da li bu bolje ili opet ništa...Možda nije ništ s mobitelom nego samo baterija, ne znam... Već su valjda sve promjenili samo bateriju ne, ne kužim zakaj. Ma nisam iz Zagreba, iz Varaždina sam...E,da i neke su kanale čistili,tak su mi rekli... nemam pojma kaj to! Žal mi je kaj tolko moram odlaziti u T-com zbog istog problema a ni jednom nije bilo bolje... Prek usb-a je ista stvar!
Bookmarks