Prikazujem rezultate 1 do 25 od 27

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2012
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobro večer! Moja C7 je radila samo par mjeseci normalno .... Kad ju napunim isprazni se u sekundi sama od sebe i onda kad ju stavim ponovno punit neće i neće i neće... Već sam ju ostavila i cijeli dan da se puni ali ništa.... jednom dođe da se napuni ali isprazni u sekundi... U T-Mobile-u je već bila 3 puta i stalno neki softver mijenjaju i ništa-vrate mi ju točno takvu kakvu sam ja njima dala... Piše kao da se puni ali za sekundi piše da ospojim punjač kako bi uštedjela energiju.. Sad na kraju mij e N70,koja je stara 5 godina, bolja od ove nove C7 koja je kao neki Smartphone... Da,možeš misliti... to je sve za otpad.... kao i ovi U T-Mobile-u koji ne kuže da mob ne valja... E,da još mi onda ni nemaju zamjenski mob tak da sam još i novu bateriju i punjač morala kupiti da si osposobim staru...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    3.146
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.146, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gogilypik Pregledaj post
    Dobro večer! Moja C7 je radila samo par mjeseci normalno .... Kad ju napunim isprazni se u sekundi sama od sebe i onda kad ju stavim ponovno punit neće i neće i neće... Već sam ju ostavila i cijeli dan da se puni ali ništa.... jednom dođe da se napuni ali isprazni u sekundi... U T-Mobile-u je već bila 3 puta i stalno neki softver mijenjaju i ništa-vrate mi ju točno takvu kakvu sam ja njima dala... Piše kao da se puni ali za sekundi piše da ospojim punjač kako bi uštedjela energiju.. Sad na kraju mij e N70,koja je stara 5 godina, bolja od ove nove C7 koja je kao neki Smartphone... Da,možeš misliti... to je sve za otpad.... kao i ovi U T-Mobile-u koji ne kuže da mob ne valja... E,da još mi onda ni nemaju zamjenski mob tak da sam još i novu bateriju i punjač morala kupiti da si osposobim staru...
    jesi probala s drugom baterijom ili punjacem ako imas?
    kak je ako spojis da se puni prek USB-a?
    kad je na punjacu onda normalno radi?

ako si u ili blizu zg, odnesi direktno u mobis i reci da ne zelis vise samo promjenu softvera jer ne pomaze, nego trazi zamjenu uredaja jer su vec 3put popravljali, onda budu nasli kvar...

7 days registered

Datum registracije
    Feb 2012
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Punjač sam probala drugi,novi, ali ista stvar ali bateriju nisam jer nemam... Ma prvo su rekli da im je to neka softverska mana i stavljali dva puta novi ali ništa... Onda neka ga ostavim duže da se puni pa možda proradi tak ali ništa, u slučaju da proradi nakon nekoliko dana,tj. da se oće puniti, sam od sebe se isprazni u sekundi.. Sad je već opet na servisu, ne znam da li bu bolje ili opet ništa...Možda nije ništ s mobitelom nego samo baterija, ne znam... Već su valjda sve promjenili samo bateriju ne, ne kužim zakaj. Ma nisam iz Zagreba, iz Varaždina sam...E,da i neke su kanale čistili,tak su mi rekli... nemam pojma kaj to! Žal mi je kaj tolko moram odlaziti u T-com zbog istog problema a ni jednom nije bilo bolje... Prek usb-a je ista stvar!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    3.146
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gogilypik Pregledaj post
    Punjač sam probala drugi,novi, ali ista stvar ali bateriju nisam jer nemam... Ma prvo su rekli da im je to neka softverska mana i stavljali dva puta novi ali ništa... Onda neka ga ostavim duže da se puni pa možda proradi tak ali ništa, u slučaju da proradi nakon nekoliko dana,tj. da se oće puniti, sam od sebe se isprazni u sekundi.. Sad je već opet na servisu, ne znam da li bu bolje ili opet ništa...Možda nije ništ s mobitelom nego samo baterija, ne znam... Već su valjda sve promjenili samo bateriju ne, ne kužim zakaj. Ma nisam iz Zagreba, iz Varaždina sam...E,da i neke su kanale čistili,tak su mi rekli... nemam pojma kaj to! Žal mi je kaj tolko moram odlaziti u T-com zbog istog problema a ni jednom nije bilo bolje... Prek usb-a je ista stvar!
    a nis, onda ak opet samo softver mijenjaju i ne proradi zali se i prijeti prijavama svakakvim institucijama i trazi novi mob...

7 days registered

Datum registracije
    Aug 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

C7 problemi s punjenjem

Imam Nokiu c7 danas Anna, i mobitel je predivno sredjena kanta, nesto poput Alfe( bilo koje ), sve updateam, pazim, odrzavam i vec 9 mjeseci mobitel steka, blokira, nekada radi savrseno cak i do 10 dana i tako, nervira. Zelim reci kako je izuzetno nepouzdan apart za kojeg ne znam jer softwerska ili injzinjerska ( po )greška. No mobitel cu baciti u zid, vec par puta mi je doslo u krivom trenutku da se ne mogu niti javiti sto je definiralo potrebu da je zgromim o pod...jer kupio sam nepouzdano smece i sada me to muci ( pogotovo one 3500 kn. ).
    Da bude gore ovi iz Nokie cak niti da pokusaju nesto uciniti pa da nam omoguce bellu s poboljsanim softwerom bez bugova, pa barem da radi bez stekanja....fali mi to, taj mir i sigurnost u moj Nokia aparat.
    Ugl.ne da mi se o tome vise, samo se bediram.
    Ugl. otkrio sam novi n9, sestra ga kupila u Vipu, mobitel je vrh, nema gumbica, Megoo predobro user friendly sucelje i brzina bez blokanja....nista od navedenih problema i sada si razmiljam uzeti to nakon sto ovo okinem u zid ili dati sansu nekom drugom proizvodjaću!?
    Zelim nesto pouzdano poput e71, sto?

Slične teme

1. [N96] nece se upaliti
    By fireblade_002 in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 15-06-2010, 23:00
  2. [N73] neće se upaliti
    By Hyb996 in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 27-07-2008, 00:27
  3. V3-Nece se upaliti
    By DavorP in forum Motorola