i jel itko dobio nadogradnju na ICS?
http://mob.hr/motorola-xoom-dobiva-ice-cream-sandwich/
Evo dobrih vijesti za XOOMovce![]()
i jel itko dobio nadogradnju na ICS?
jel uopće izašao službeno?
Izašlo je samo za Američku wifi verziju. Prije nego dođe na Europsku 3G verziju će sigurno još doći na Američku CDMA verziju tako da vjerojatno neće tako brzo.
Evo samo da kazem, moj xoom se vise ne zeli upaliti.. kupljen je 11/2011 , i neki dan, nakon sto sam ga najnormalnije ugasila, vise ga nisam mogla upalit.. niti sa kombinacijom power tipke i volume.. 07.05 je otisao na servis u agram..
Ne znam jel itko imao slicnih problema?
krepala matična ploča. ili procesor. definitivno nešto od toga. ista stvar i sa mojim milestone-om davno.
btw, moje saučešće u vezi agrama![]()
Zadnji uredio GoGs : 09-05-2012 u 15:00
Xoom 2 u pitanju: svi youtube klipovi postavljeni u okviru bilo kog foruma (različiti software-i foruma) koče i zamrzavaju se i ... isto kao i gif sličice. Ti isti klipovi i slike rade normalno van foruma (znači direktno na youtube ili slike u browser-u).
tapatalk ili?
Ne, regularno sa defaultnim browser-om (mada je isto i sa Operom i FF-om)
edit: nisam dodao da je na početku sve bilo OK i da potpuno iste programe imam i na tabletu i na telefonu, a na telefonu sve radi bez problema. Razlika samo u verziji Androida...
edit2: kako da dobijem USB mass storage na Honeycomb-u. Nešto tražio, prčkao (probao sa AltMount) ali nisam uspeo.
Zadnji uredio darije : 09-05-2012 u 15:32
Bookmarks