[QUOTE=frish-KI]Mene recimo zanima kad ću ja biti u mogućnosti uvesti ADSL. Primjerice, u centru Kutine ga imaju, ali ja na "perfieriji" grada nemam. I kakve su to gluposti sa akcijom do 31. 12.? Oni koji imaju mogućnosti će ga većinom i uvesti do onda, a nama jadnicima koji su izvan ADSL mreže, možemo se...QUOTE]

gle, nazalost ako nece biti mogucnosti neces ga moci dobiti...
sto se tice produzenja akcije zasad nema nis sluzbeno, ali s obzirom na ograniceni kapacitet bilo bi logicno da je produze....ali logika u T-HT-u je cudna stvar...

ali ima nade...u aplikaciji u koju se unose zahtjevi za adsl vidi se da li je adsl planiran u naredna 3-4mj...ako se to vidi moze ti se ispuniti zahtjev i to je to..
bit je u tome da se zahtjev preda do 31.12., a ako te ukljuce tek u 4.mj. 2005. ti ces svejedno imati sve akcijske popuste tj 0kn i flatrate 3 obracunska razdoblja( koji su od prvog do zadnjeg u mjesecu)
ako se to ne vidi...onda se nemre unijeti zahtjev...to je vec do aplikacije

evo i male cake---ako ti slucajno dojdu krajem mjeseca instalirati adsl, strpi se do prvog i tek onda se prvi put ulogiraj sa userom za adsl! pa ces imati puna tri mjeseca flatrate
naravno i tu ima fora, rok ti je 14 dana da se ulogiras a onda te centrala sama "klikne", znaci ako ti dodu 15. u mjesecu, onda iskoristi kaj god mozes

i za kraj pretplata se placa UVIJEK pa i prva tri mjeseca, samo u prva tri mjeseca ne placa se dodatni promet, koji ce se naknadno naplacivati 512MB=24,40kn