Join Today

Vidi rezultate ankete: Kolliko ste zadovoljni uslugama T-HT-a?

Glasači
24. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • jako

0 0%
  • ono, ok

6 25,00%
  • nisam, ali popravljaju se

3 12,50%
  • nisam

15 62,50%
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 43

Hybrid View

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    48
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mene recimo zanima kad ću ja biti u mogućnosti uvesti ADSL. Primjerice, u centru Kutine ga imaju, ali ja na "perfieriji" grada nemam. I kakve su to gluposti sa akcijom do 31. 12.? Oni koji imaju mogućnosti će ga većinom i uvesti do onda, a nama jadnicima koji su izvan ADSL mreže, možemo se...
    Ta akcija bi trebala biti stalna, tek bi tada broj priključaka stalno rastao, a ovako nakon akcije rijetko tko će dati sokoro tisuću kuna za uvođenje i aparaturu i k tome bez 3 gratis mjeseca skidanja. Ja primjerice imam godišnju pretplatu na vodatelu do 7. mjeseca, ali da sad imam mogućnosti uvesti ADSL, uveo bih si ga bez obzira na to.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    6230, 6600
    Operater
    cronet, vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=frish-KI]Mene recimo zanima kad ću ja biti u mogućnosti uvesti ADSL. Primjerice, u centru Kutine ga imaju, ali ja na "perfieriji" grada nemam. I kakve su to gluposti sa akcijom do 31. 12.? Oni koji imaju mogućnosti će ga većinom i uvesti do onda, a nama jadnicima koji su izvan ADSL mreže, možemo se...QUOTE]

gle, nazalost ako nece biti mogucnosti neces ga moci dobiti...
    sto se tice produzenja akcije zasad nema nis sluzbeno, ali s obzirom na ograniceni kapacitet bilo bi logicno da je produze....ali logika u T-HT-u je cudna stvar...

ali ima nade...u aplikaciji u koju se unose zahtjevi za adsl vidi se da li je adsl planiran u naredna 3-4mj...ako se to vidi moze ti se ispuniti zahtjev i to je to..
    bit je u tome da se zahtjev preda do 31.12., a ako te ukljuce tek u 4.mj. 2005. ti ces svejedno imati sve akcijske popuste tj 0kn i flatrate 3 obracunska razdoblja( koji su od prvog do zadnjeg u mjesecu)
    ako se to ne vidi...onda se nemre unijeti zahtjev...to je vec do aplikacije

evo i male cake---ako ti slucajno dojdu krajem mjeseca instalirati adsl, strpi se do prvog i tek onda se prvi put ulogiraj sa userom za adsl! pa ces imati puna tri mjeseca flatrate
    naravno i tu ima fora, rok ti je 14 dana da se ulogiras a onda te centrala sama "klikne", znaci ako ti dodu 15. u mjesecu, onda iskoristi kaj god mozes

i za kraj pretplata se placa UVIJEK pa i prva tri mjeseca, samo u prva tri mjeseca ne placa se dodatni promet, koji ce se naknadno naplacivati 512MB=24,40kn

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. system info - MAIN BATERY
    By Darko-zg in forum Windows Mobile
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 20-04-2005, 13:30
  2. Siemens centar
    By atILa in forum Siemens - Ostalo
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 07-08-2004, 13:28
  3. Besplatan MMS info na Htmobile
    By marijo in forum T - Mobile