Nesto mi anketa nije obecavajuca, mislim na rezultate.
jako
ono, ok
nisam, ali popravljaju se
nisam
Nesto mi anketa nije obecavajuca, mislim na rezultate.
Ovo mi je prvi post, ono "rasprava".....sorry, ucim....Izvorno postao Šile
nadam se da ce biti bolje...![]()
OK, hvala na odgovoru.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Zaboravio sam ti reci ono.....Izvorno postao Sljaka
Rok je 30 dana da ti odgovore pismeno ili e-mailom.
Samo kaj to bas uvijek ne hoda.![]()
pa kad je vecini primarno, zovi, salji sms, ak to radi sta da se bune ?!
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
ma anketa je realna
usput,mogli bi malo ti operateri prestat zvucat ko strojevi.
jedno pitanje:imam isdn na kompu od ht i mogu koristi line 02 i 01,ako koristim jednu onda mi je brzina 64kb,a dvije 128kb,jel se možda više plaća korištenje dvije linije od jedne?Zanima me za bilo kojeg poslužitelja npr.ht ili carnet
Pretpostavljam da si novi ISDN user, jer inače bi ovo pitanje bilo malo smiješno. Pa naravno da se naplačuje više. Duplo više nego kad koristiš jednu.
nisam novi isdn user(imam ga već 2 g.) nego nisam se prije raspitivao o tome stalno sam koristio jednu liniju
evo sad sam glaso...
naravno da nisam zadovoljan ...![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
nemrem vjetovat da se tema .....nastavila....ali, ok![]()
Na isdn-u se po kanalu placa cijena pristupa davatelja internet usluge.
Znaci, ako koristi oba kanala= dupla cijena![]()
ima i novosti....stizu nove t-mobile cijene......nove tarife...i valjda jeftiniji mobiteli.... , moje misljenje o ponudi i nije bas najbolje, ali..... :bunny:
@ianbhr
Imaš li kakvih informacija oko proširivanja adsl mreže? Već sam pisao na forumu kako sam pošandrcao kad sam dobio sa zadnjim telefonskim računom prospekt za adsl, a nemam mogućnost priključenja na mrežu.
za ovu godinu za podrucje Zagreba i okolice je planirano, navodno, oko 30000 novih adsl prikljucaka na centralama.....![]()
nadam se da ces i ti biti medju njima![]()
bar si docekao nove cijene.......bad je samo to kaj sada placas INSTALACIJU 549KN, a modem 61KN( uz uvjet 12mj. ugovora,
ako uzimas WLAN+klijent onda je po starom 199KN( ali ti se veze ugovor na 18mj,)
Za ovu godinu?! Zaboga, tek je veljača! S tim se ne mislim pomiriti.
Ianbhr kakve ovo nove tarife croneta dolaze 15.3. znaš možda nešto više o tome?
kakve tarife?
Ide nekoliko novih tarifa(T60,T150,T300,T500,T700) koje ce u cijenu mjesecne pretplate imati ukljuceno odredjeni broj besplatnih minuta za razgovor....
Jos tocne informacije neznam jer je sve to trebalo krenuti sredinom drugog mjeseca, pa je negdje zapelo....
Sto uzmes vecu tarifu mozes dobiti jeftinije mobitel.Ali da se ne bi prebrzo zaletili.....neisplativo je gledati cijene mobitela....
u T60 ce neki mob kostati 1000kn, a u T700 1kn, ali godinu dana se vezes ugovorom, i u tih godinu dana mozes traziti promjenu tarife samo na visu tarifu, sto znaci ako uzmes T700 samo da bi dobio mob za kunu,nema natrag![]()
To je ukratko, acim jos nekaj saznam......![]()
Bookmarks