= Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
Prvo što naučiš u servisu je lagat, a da ne trepneš. Vjeruj, radio sam u servisu. A razlog je najčešće puno posla za malo love, uvijek je traženija opcija malo posla za puno love.
@gogs uvijek se kupi lova na tuđem neznanju, da znaš ne bi bio u servisu i tražio pomoć. Problem je kad to kupljenje love preraste u bezobrazluk, a toga ima i to dosta.
znam, i previše. inače, kad dolazim u servis, imam sigurno 3 puta više znanja od onog servisera, no jedini je problem što nemam opremu. on mi pametuje, npr, da ne može zalemiti capicu za kontakt direktno na vod, a tak je svejedno gdje je lemi, samo da ima dodir sa tim vodom. počne mi serkat o slojevima, kako za to treba matičnu prejebavat i ne znam šta, smuči mi se. rekao sam mu, ajd ti meni to sve daj, ja ću to sam sa zidarskom lemilicom napraviti i spremiti 50 kuna u džep. ovako sam se samo naživcirao, još me htio napraviti budalom i pokupit mi pare.

Mislim, čast serviserima koji su pošteni i ne zarađuju na tuđem neznanju. no mene sjebat neće. i obavezno prije svakog popravka tražim procjenu. vidi, to treba zalemiti. koliko tražiš za to? ne zanima me da će to ovisiti o ovome ili onome. reci mi koliko bi maksimalno moglo koštati i doviđenja. koliko, 300? ok. idem dalje. skup si. ali mi nemoj govoriti cijenu kad napraviš, jer ti neću platiti urnebesnu cijenu. i amen. davno sam prebolio takve fušaroše. znam kakvi su i stvarno, znaju biti gamad do bola.