Sto se tice rada beta (custom) verzije gingera, ima bagova, kamera je spora kod slikanja, malo mi vise bateriju trosi al nista strasno....
Za sad jedino to sto ja zamjecujem...
Sent from my MB860 using Tapatalk
n3n0 pitao si sta nije dobro sa stock Gingerom...... stock je froyo... sto se tice Atrix-a a ne Ginger... (znaci tvornicki je instaliran Froyo)
gogs ti kaze da je izasao originalni ginger (sluzbeni) a mi smo sebi instalirali beta verzije gingera, prije nego je izasao sluzbeni (originalni, pravi).
Jesam dobro skuzio i objasnio za n3n0????
Sto se tice rada beta (custom) verzije gingera, ima bagova, kamera je spora kod slikanja, malo mi vise bateriju trosi al nista strasno....
Za sad jedino to sto ja zamjecujem...
Sent from my MB860 using Tapatalk
fingerprint senzor nisam ni koristio, da los prikaz baterije (cak mi je kad ga iskljucim s punjaca na 40 posto, on nastavio pokazivat da se puni i pomakne se na 50%)
I ja jedva cekam sad nove romove, bit ce ih vjerujem jako dobrih...
2900kn, otkljucan...
Da eBay, al sam ga slao prijatelju u London, pa ga on donjeo...
Moze pomoc,
Stavio sam ovaj ROM
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1160649
i sve 5 proslo, ali
Kad se upali mobitel, pita me da li da pokrenem LancherPro ili Moto blur postavke, odaberem ja Moto i obabavim standardne postavke, ali mi i dalje ostane ukljucen LancherPro, managera ga ne može ni otvorit ni uninstalirat...
Kako da to rijesim?
Hvala,
Napravljeno preko Titaniuma..
Pitanje ocenito za android,
Da li telefon kad sprema kontakte sprema na sim karticu i jel ima opcija da direktno spremi na sim karticu?
ne sprema direktno na sim, već na google račun po defaultu. inače, naknadno možeš sve kontakte kopirati na sim, kao i obrnuto. a i ima na marketu pregršt aplikacija koje rade takve stvari.
I kakve to ima veze sa Motorolom Atrix?
btw, još nisam dobio odgovor kad bi se ovo čudo moglo pojaviti u Hrvatskoj? Ili sam osuđen na nabavku iz vana uz potencijalni problem s jamstvom.
No dobro, znaš na što sam mislio pod "osuđen". Mogu ga kupiti vani ali je to komplikacija a pogotovo u slučaju da se nešto dogodi i mora na servis. Jedino ako nekim čudom strano jamstvo vrijedi u Hrvatskoj.
i dalje bi trebao u 8. mjesecu stići...
ekipa iz motorole.hr je na godišnjem, pa kad se vrate će se valjda znati više
ps. garancija iz vana ti sigurno ne vrijedi kod nas
moto bi trebala uskoro izdati droid bionic koji je po specovima mrvicu bolji od atrixa (imat će puno bolju kameru), iza njega bi trebala izaći dinara koja je pravi cameraphone (13 mpx), a krajem godine/početkom sljedeće i prvi quad core (vjerojatno prvi na ice creamu)
tako da je atrix top model još uvijek..bar sljedećih pola godine
Zapravo je šteta što je Motorola slabo zastupljena kod nas a koliko vidim i u EU. Pogotovo sad kad se uspjela podići iz pepela![]()
u EU su dosta jaki u italiji/njemačkoj i engleskoj...kod nas još vjerojatno dugo neće biti zastupljeni baš...
fora je da ulažu lovu u marketing i to na mjestima gdje imaju dobar imidž i dobru prodaju, a to je uglavnom sad/azija/južna amerika i dio EU...ovo ostalo im nije prioritet
Neće ona nikad doći kod nas, a osim toga postoje i drugi uređaji osim Motorole. Mislim ono WTF mobitel je izašao početkom godine, a sad je već 8.mjesec tako da ga je totalno neisplativo kupovati iako dođe kod nas, a i u ovom periodu godine ljudi troše novce na neke druge stvari. Tako da ju sad i ubace u prodaju kod nas to bi im bio još jedan marketinški neuspjeh...
Evo je kod komšija
Tko kaže da se uvijek mora imati najnoviji uređaj (iphone 4)? Po mnogo čemu je ova Motorola jedinstvena, to što je stara 8 mjeseci nudi mogućnost povoljne kupovine. Zapravo je ne isplativo kupovati uređaj koji se tek pojavio na tržištu, od izuzetno visoke cijene do potencijalnih problema koji se mogu otkriti kasnije.
Evo da se pohvalim, stavio sam si ovaj Hack na Atrix
http://www.youtube.com/watch?v=S2syyiKjdwc
Sad ne moram kupovat dock i ostale stvari.
Koristio sam jucer na LCD-u i stvarno predobro radi....
Dodatak:
Instalirao sam si ovu temu, ima bug-ova al super izgleda
http://www.ipmart-forum.com/showthre...gile-Lock-v1.1
Zadnji uredio 007jaran : 02-08-2011 u 14:51
mirroring i multimedia center mi jedino imaju smisla za rad preko LCD-a, dok webtop nije namjenjen za te stvari. osim ako želiš kupiti dodatno miš i tipkovnicu, pa raditi kao na desktop računalu.
http://www.phonedog.com/videos/motor...read-hands-on/
ForaNema blura više, izgleda puno bolje UI po mojem mišljenju
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
U krivu si, nije više motoblurKaže lik da su se riješili tog imena jer je stekao lošu reputaciju
Bookmarks