= Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
ne, uopće ne pretjerujem. Autonomija na smartphoneu koji nosi dual core i gigu DDR2 rama jednostavno ne može biti vrhunska. Ovaj telefon će držati sigurno do 2 dana normalnog telefoniranja i tipkanja sms-a, koja fotka i te šeme, ali cijeli dan rad na mailovima, 3G mreža, telefoniranje, surfanje... Niti jedan smartphone tako heavy korištenja ne može izdržati ni 24 sata. pogledaj malo objektivno.

Prvo da ti kažem, mrzim sarkazam. Ok fulao sam, big deal. 4214 kn. ionako sam nagađao cijenu, pogodio sam da će bit paprena. čak i više nego što sam mislio. 500 eura je kružila cijena po mnogo foruma, zato sam je koristio kao neku imaginarnu brojku.

Ovdje nema cijene dockova...
Pogodio si cijenu uredjaja, nisam govorio sarkasticno, btw kako 4214kn xD, uredjaj je 499€ sto je oko 3600kn. Laptop dock je skup (?) + Media dock... mislim da bi nas to dovelo do 5000kn+. 500€ je ok cijena, toliko je LG 2X u Tele2 (u Vipa 4500, koji scam -.-), ali laptop dock ima veliku cijenu, makar ga koristili sljedecih 5 godina. Nes ti, promasio si za 1000kn xD.

(Ja sam boldao cijenu uredjaja jer je na onoj stranici tocno 500€ sto je jednako tvojoj pretpostavci. A ti kazes sarkazam, ccc.)