= Citat = Izvorno postao n3n0 Pregledaj post
Kad se malo pogledaju usporedbe na internetu, SGS2 ga razara. Ali SGS2 ce biti skuplji(ili ne?!). Trenutno mi se LG Optimus 2X cini najisplativiji.

Prednost Atrixa je fingerprint i dockovi, i 512mb vise RAMa nad O2X. U ostalom su podjednaki ili je Atrix losiji, + O2X ima otkljucan bootloader i vec ima kernela koji mu dizu benchmarkove dalekooo iznad Atrixa i SGS2-a.

Moje misljenje je da ce biti skup za support kakav Motorola nudi... zasad je O2X najbolji po pitanju ulozeno/dobiveno, tj.ne zasad nego sljedeca 3-4 mjeseca .
haha, daj nemoj. gledao si phonedog usporedbe i te pizdarije? SGS2 ima ginger, bez motoblura i sličnih govana koje usporavaju rad. također, gingerbread iskorištava malo drugačije procesor od froyoa. usporedbe im uopće nisu mjerodavne. Uopće. Samo čekam update na ginger na atrixu i usporedni test clean gingera sa clean gingerom na SGS2.

I jedna stvar. uzmite da će sve sljedeće motorole biti kompatibilne sa dockovima i da će sadržavati webtop. jednom se samo investira u dockove. isplativo? Ja mislim da dugoročno sigurno je.