= Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
koje je tvoje mišljenje o recenziji? Ja mislim da su malo pretjerali sa ovim benchovima. svaki pokaže drugačije, što je samo znak koliko nisu mjerodavni. također, uspoređuju 2.2 sa 2.3, što mislim da nema uopće smisla raditi.

pljuju po plastici od koje je izrađen, no iskreno, sumnjam da je motorola kiksala u tome, jer ona je uvijek po kvaliteti izrade top. jedino što me smeta u cijeloj priči što nema shutter key za kameru. to me jedino živcira.
Ha,gledaj,kao i većina novinara,napisat će bolje o onom ko plati(čast iznimkama),ali volim pročitat njihove recenzije jer su po meni najdetaljnije i dosta objektivne...o izradi nisam pročitao ništa loše,čak su je i pohvalili.Benchevi su sad "in" pa moraju i oni nabaciti koji,ali po meni nepotrebno,jer su to samo brojke...mene osobno živcira što Moto nije stavila gingerbread na svoj "superphone" i to što su stavili motoblur koji mi se osobno ne sviđa i to su mi zasad jedine zamjerke,samo da motorola ne zaboravi na update-e i mob će biti hit garant!

Inače,uzimam atrix ili sgs II,samo ovisi o cijeni...