Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 659

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    40
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koje je tvoje mišljenje o recenziji? Ja mislim da su malo pretjerali sa ovim benchovima. svaki pokaže drugačije, što je samo znak koliko nisu mjerodavni. također, uspoređuju 2.2 sa 2.3, što mislim da nema uopće smisla raditi.

pljuju po plastici od koje je izrađen, no iskreno, sumnjam da je motorola kiksala u tome, jer ona je uvijek po kvaliteti izrade top. jedino što me smeta u cijeloj priči što nema shutter key za kameru. to me jedino živcira.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2009
    Mobitel
    Huawei Mate 8
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    koje je tvoje mišljenje o recenziji? Ja mislim da su malo pretjerali sa ovim benchovima. svaki pokaže drugačije, što je samo znak koliko nisu mjerodavni. također, uspoređuju 2.2 sa 2.3, što mislim da nema uopće smisla raditi.

pljuju po plastici od koje je izrađen, no iskreno, sumnjam da je motorola kiksala u tome, jer ona je uvijek po kvaliteti izrade top. jedino što me smeta u cijeloj priči što nema shutter key za kameru. to me jedino živcira.
    Ha,gledaj,kao i većina novinara,napisat će bolje o onom ko plati(čast iznimkama),ali volim pročitat njihove recenzije jer su po meni najdetaljnije i dosta objektivne...o izradi nisam pročitao ništa loše,čak su je i pohvalili.Benchevi su sad "in" pa moraju i oni nabaciti koji,ali po meni nepotrebno,jer su to samo brojke...mene osobno živcira što Moto nije stavila gingerbread na svoj "superphone" i to što su stavili motoblur koji mi se osobno ne sviđa i to su mi zasad jedine zamjerke,samo da motorola ne zaboravi na update-e i mob će biti hit garant!

Inače,uzimam atrix ili sgs II,samo ovisi o cijeni...
    3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    40
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Gunslinger Pregledaj post
    Ha,gledaj,kao i većina novinara,napisat će bolje o onom ko plati(čast iznimkama),ali volim pročitat njihove recenzije jer su po meni najdetaljnije i dosta objektivne...o izradi nisam pročitao ništa loše,čak su je i pohvalili.Benchevi su sad "in" pa moraju i oni nabaciti koji,ali po meni nepotrebno,jer su to samo brojke...mene osobno živcira što Moto nije stavila gingerbread na svoj "superphone" i to što su stavili motoblur koji mi se osobno ne sviđa i to su mi zasad jedine zamjerke,samo da motorola ne zaboravi na update-e i mob će biti hit garant!

Inače,uzimam atrix ili sgs II,samo ovisi o cijeni...
    meni je laptop dock pun pogodak, zato sam odlučio uzeti atrix. sredit ću si gnjavažu nošenja laptopa na ljetovanje, a bit će mi ugodnije raditi i čitati mailove, pa ne samo na odmoru, svuda.

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    meni je laptop dock pun pogodak, zato sam odlučio uzeti atrix. sredit ću si gnjavažu nošenja laptopa na ljetovanje, a bit će mi ugodnije raditi i čitati mailove, pa ne samo na odmoru, svuda.
    Jel će taj dock biti uopće dostupan u Europi? U Americi je vezan uz AT&T. A o cijeni docka da ne pričam, 500$ za stvar koja ima samo jednu upotrebu s tim da je vezana uz mrežu.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    40
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao yager Pregledaj post
    Jel će taj dock biti uopće dostupan u Europi? U Americi je vezan uz AT&T. A o cijeni docka da ne pričam, 500$ za stvar koja ima samo jednu upotrebu s tim da je vezana uz mrežu.
    da, ali ako kupiš bundle, znači sve u paketu, dock će te izaći možda 50 dolara. inače, mislim da je kružila cijena od nekih 599 dolara sa laptop i multimedia dockom.

Pravi forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    Lumia Bandit
    Operater
    Vip
    Bodovi
    4.217
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.217, Nivo: 15
    Bodovi: 4.217, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

nešto sam čitao o tome da su ljudi bili nezadovoljni baš po forumima što se tiče kako je napravljen onaj stražnji poklopac iz jednog dijela bilo je i slučajeva da baš i nije najbolje plastika držala pošto je to malo veći poklopac, neki su morali i vratiti uređaje pa su dobili nove, nakon 4-5 skidanja već se osjetilo nekakvo "gibanje", a bilo je čak i takvih slučajeva s pokopcem Milestone-a pa su ljudi uguravali pola vizitke ispod poklopca da bi bila zategnuta kako spada tj. da ne bi klizila prilikom vađenja iz đepa...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Nova motorola - Motorola MOTOJEWEL
    By GoGs in forum Motorola
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 09-09-2008, 07:53
  2. Motorola A1200 aka Motorola MING
    By Hennessy in forum Windows Mobile
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 04-07-2006, 09:33
  3. Motorola mpx200 vs. motorola A925
    By sstrizic in forum Windows Mobile