Dok Atrix dodje u Europu, nesto novo ce definitivno izaci u SAD, i onda cemo mi cekati to nesto novo. OT: glupi Tapatalk -.-
Dok Atrix dodje u Europu, nesto novo ce definitivno izaci u SAD, i onda cemo mi cekati to nesto novo. OT: glupi Tapatalk -.-
atrix, sa svojim laptop dockom će teško koji uređaj danas zamjeniti. ni SGS niti jedan drugi. Koristim HTC desire i u usporedbi sa milestoneom, mogu reći da mu je samo jedina prednost što ima više memorije. U svim segmentima je gubitan. Ekran, vidljivost na suncu, kučište najviše, nedostatak tipke za kameru, štošta. Kamera je 20 puta lošija nego na milestoneu, onaj poklopac zamuti sliku do jaja. Katastrofa.
No to nije tema. Želim reći, atrix danas ko uzme, neće imati potrebe kupovati jači uređaj.
To je kao da si uzeo najjačeg dual corea, i onda izađe quad core. išao bi odmah mjenjati? svatko imalo pametan ne bi.
atrix će kod nas službeno sletjeti u 8. mjesecu
Preskup je taj Atrix na Njuskalu. A ako koristite samo EDGE na mobitelu tada u tom slučaju, dok surfate, neće vas nitko moći dobiti na telefon.
Di ga ti vidiš na njuskalu???
EDIT: Našao
službeni info iz motorole
Kod nas u 8. a u UK u šestom. Ma definitivno valja uzet iz italije, ionako ću imati garanciju kad ga uzmem, tako da ne vidim svrhu čekati ga u hr.
za unlockane verzije ne mogu reći, ali ja ću uzeti bez ugovora, znači za kešovinu, mora biti otključan i raditi na sve mreže.
Što se tiče garancije, ne postoji međunarodna garancija koja će biti priznata i kod nas, to je malo apsurdno, ali ima logike, jer kako će mi servisirati u hr mobitel koji možda nikad nije ni došao kod nas. Problem dijelova i nabavke opreme je u pitanju.
Ja ću imati garanciju jer osoba koja će mi ga donjeti, redovito putuje za italiju, pa mu nije problem zaći u tu trgovinu i odnjeti ga na garanciju.
Što se tiče cijene... Ne zanima me cijena. Ova motorola je neprocijenjiva. Čak bi se usudio reći da su dockovi za mene veća stvar od samog telefona. Da nemam novaca, i sestru bi prodao za crno roblje da ga kupim.![]()
Haha gogs ludi
btw,upravo sam se jako razveselio,dolazi review atrixa od gsm arene,evo za pocetak http://blog.gsmarena.com/motorola-at...-the-iphone-4/
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
hm, desire s ima totalno loše fotke (uništava ih ovaj sharpening filtar), al atrix nije ni blizu iPhoneu![]()
Jbg,apple zna šta radi,perfekcionisti su,ali opet i4 mi nema ono nešto kao atrix,baš mi je zapela za oko...
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
To su fanboy misljenja. Ma te slike s mobitelima isto ***** samo drugo pakovanje. Sve je to u nijansu x). Evo ja imam Milestone i k850i, i reci cu da je kamera bolja na k850. Jednostavno, ima bolji fokus, bljeskalicu i slike su ostrije. A mozda mi se samo cini da su bolje jer je ekran manji -.-' uglavnom, najmanje bitna mi je kamera. Ionako samo testove slikajem
.
Naravno da ce iphone imat dobre slike kada jedna tako velka i bogata korporacija proizvodi 1 model za ciji software drugi proizvodjaci prilagodjavaju svoje proizvode a ne obratno.
ma nije samo do toga...
ja imam xt720 koji radi bolje fotke i od iphonea4 i većine mobova na tržištu, a ima praktički isti motorolin soft za kameru kao i atrix..
fora je u tome kakav hardveraj stave u mob, a očekivao sam da će staviti neki bolji senzor u atrix
a ništa..čekamo targu![]()
"Enter the atrix"
http://www.gsmarena.com/motorola_atr...review-589.php
Bookmarks