Evo napokon
Motorola Atrix 4G Unboxing
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
ja ću biti sretan da sam uređaj dođe kod nas bez ovih popratnih perverzija
Ja ako budem uzimao mob uzet cu s njim i onaj obicni dock...
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Ajde nemojte bulazniti sad oko tih cijena, piše vam sve konkretno. Stvar je da će mobitel sa dockom koštati puno povoljnije nego da se uzima sam. Recimo, ako uzmeš sam mobitel, platit ćeš ga masno. ako uzmeš posebno dock, opet ćeš ga masno platit. ako uzmeš odmah oboje, bit će puno povoljnije. tako da, ako već mislite davati toliko love za ovu zvjer, kupite sve odjednom.
i 600 dolara će biti bez ugovora oboje. pa ste vi ludi, ako će bit pod ugovorom 600 dolara, šta će onda bit u slobodnoj prodaji, soma eura? Dajte, ne pričajte. Motorola je jasno krenula na tržište sa jeftinim ultra dobrim smartphone-ima. Sjetite se koliko je milestone bio u europi kad je izašao. kod nas 4000 kuna, jer imamo lijepe operatere koji si to mogu dopustiti. nigdje u europi nije bio iznad 500 eura. tako da, ako bude 599 dolara sa dockom, to će bit izvrsna cijena.
tko je rekao da ce biti 600$ pod ugovorom???
činjenica je da će kod nas mobitel biti dosta skuplji,a sad koliko,to ćemo vidjeti.
Sta mislite, koji bi ga nas operater mogao dobiti prvi???
Vjerojatno VIP. on inače grabi ekskluzive stalno. Evo, i Nexus S budu dofurali na naše područje.
Što se tiče cijena, bit će... U hrvatskoj. u engleskoj neće sigurno bit takve. pa čak ni u italiji.
Gogs, ne čitaš detaljno bg report. O tome razgovaramo. Ne piše konkretno.
Kažeš da će se sam uređaj masno platiti: Nećeš. Piše 199$ za sam uređaj, 299$ za laptop. Dok se uzima zajedno.
Znači, tvrdiš da će u americi sam uređaj,bez pretplate, koštati 199$? I da je to skupo/masno plaćanje pošto je to cijena za samostalan uređaj?! I da, to piše u bgr reportu, na kraju.
Inače svi ti podaci nisu konkretni i meni su nelogični. Za sam uređaj se kaže da će koštati 199$ i u paketu i odvojeno. Dok za laptop da će biti 299$ u paketu, 500$ odvojeno.
Konkretni su dok je ta cijena istaknuta u dućanu/kod operatera. Ova naša rasprava je trla baba lan.
I ja bi rado atrix za 1000 kn bez ugovora, da li je to realno, to je drugo pitanje.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
ajde dajte, malo mozak uključit. Kod nas u vipu je milestone bio 9 kuna uz ugovor. Hoće bit 500 dolara u nekoj velikoj tarifi? Neće sigurno. Ili 600, apsolutno nebitno.
1000 kuna neće bit bez ugovora, jer ako kupuješ samo uređaj, cijena mu raste. na koncu, kod nas se moraju računati i državni nameti, porezi i zarada operatera, što opet drastično povećava cijenu.
Govorim, najbolje kupit vani kod susjeda.
Benchmarkovi na Atrixu (Quadrant, Linpack, NenaMark)...
http://www.youtube.com/watch?v=LmALzcwcjRg
LOL, je prenapuho cijene....
ili???
http://shop.ebay.com/weirdo81622/m.h...&_stpos=&gbr=1
nope, nije prenapuhao, to je prvi seller koji ga je ponudio. mogao je staviti 1200 dolara, našao bi kupca. jer postoje stotine ljudi koji će ga nabaviti odmah pod svaku cijenu.
no s obzirom da je za 750 dolara moguće već naći, cijena će biti niža kad dođe. realna. oko 500 dolara. i to je ok.
Napomena svima!
Ne kupujte odmah ovaj Atrix jer je to uređaj namjenjen američkom tržištu i 3G frekvencija neće raditi na našem području!
Cijene s bgr reporta koje sam napisao par postova iznad potvrđene(200$+300$) na dvogodišnji ugovor. Mislim da je to bilo i za očekivati. Ne mora se ni mozak uključiti. Samo pročitati.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Evo i reviewa na Engadgetu:
http://www.engadget.com/motorola/atrix-4g-review/
Odličan, jedino me bode u oko da se ne može instalirati non-market aplikacije, ali valjda će se i za to pojaviti kakvo rješenje
Sent from my HTC Hero using Tapatalk
Ma to američki operater at&t ograničava. Koliko sam vidio tamo će ga jedino oni prodavati.
Nadam se da toga neće biti u europskoj verziji.
I kad se otprilike ocekuje pocetak prodaje u EU,svugdje citam 2.kvartal?
Evo previewa koji je bolji od svih reviewa koje sam pročitao.
Šteta što ima pentile matricu.
http://www.gsmarena.com/newscomm-2352.php cijene atrixa u SAD-u
Bookmarks