Ma razmatram kombinacije da si nekako preko nekog dobavim Americku verziju,
Mozda ako neko bude letio tamo da mi kupi i donese...
bi, radila bi, samo će kod nas biti distribuirana ova none 4G verzija.
Ma razmatram kombinacije da si nekako preko nekog dobavim Americku verziju,
Mozda ako neko bude letio tamo da mi kupi i donese...
do kraja 2. mjeseca...
i tih 900 MHz puno znači
tj nećeš imati 3G vezu na net, već samo edge...
bolje se strpi još 2 mjeseca, do tad bi trebao izaći i u engleskoj (a vrlo vjerojatno i u nekim bližim zemljama - njemačka, italija..) pa ga možeš uzeti od tamo, a pokriva ti sve naše frekve
Izgleda da definitivno otpada iphone 5,ovaj atrix mi se nevjerovatno sviđa,baš sam sad gledao "hands on" na youtubeu,ne mogu vjerovat kako je mob brz...
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Objavljeno je da Atrix kad izadje nece moci snimati 1080p, vec ce to biti moguce nakon softverske nadogradnje.
Isto tako je trebalo biti objavljeno da se ona druga jezgra neće moći u potpunosti iskoristiti na sadašnjem Froy-i, a bome niti na Gingeru, nego će tek u potpunosti prokucati i druga jezgra tek kad Tegra2 uređaji dobiju Honeycomb-a.
Nešto slično je bilo i sa stolnim računalima u početku, ali danas je to djelomično sređeno.
Ne vidim ništa loše u tome, dapače od prvih dana s CES-a pratim samo ATRIX i jedva čekam dolazak u Europu.
to će značiti da će atrix dobiti vrlo brzo i honeycomb update.
honeycomb neće na mobove, već icecream (imat će neke elemente honeycomba)
i OS sam po sebi nema (punu) podršku za višeprocesorske sustave, al to opet ništa ne znači, pošto se sve aplikacije mogu programirati da iskoriste ovu prednost
slični zahtjevi su se javili izlaskom droida/milestonea pošto je to bio prvi android mob koji je imao(i još uvijek ima) iznimno dobar GPU, pa se gugl dosta pritiskao da na androidu 2.0.1 napokon ugradi GPU podršku za renderiranje sučelja, al eto...do sada ništa od toga
pa na cesu nije ni bio predstavljen honeycomb baš...osim xoom-a, na kojem su se vrtili snimljeni filmići honeycomba
ugl, prije 2 dana je službeno predstavljen od googlea, i rekli su da će neki od featureova ići na mobitele, ali da kao honeycomb u cijelosti ne...
ni gingerbread nema još ni jedan telefon osim nexusa S..to je trenutna guglova perjanica za smartphoneove, a honeycomb je isključivo rađen za tablete
ne ne, predstavili su honeycomb, tj te elemente, jer nije završen. no prije nego su ga predstavili, bilo je jedno neslužbeno predstavljanje (ili službeno, nije sad bitno) gdje je ženska pitala lika hoće li taj honeycomb biti napravljen isključivo za tablete ili će obuhvatiti sve android smartphoneove, a tada se lik izjasnio i rekao da je dobra stvar androida što će ga napraviti za sve, a ne samo za tablete.
no nebitno, bitno da zaživi, bilo honeycomb ili icecream, dašak novog sučelja sigurno neće biti na odmet.
Da i ja sam citao da honeycomb nece na mobitele nego neka druga verzija androida(izgleda icecream),ali vjerujem da ce se sve vise aplikacija radit za dual core masine...uglavnom atrix ftw![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
ma nije ni bitno ime, mene samo veseli to što će promjeniti sučelje. ovo je postalo jako dosadno. koncept i sve. najviše od svega me veseli novi pogled u gmail aplikaciji. inbox, outbox i svi folderi će biti kao na web pregledu gmaila, dakle sa lijeve strane, dok će preview mailova biti desno. što je odlično izvedeno. to me još možda najviše i veseli.
cista kopija mail aplikacija na ipadu![]()
Pa na to sam mislio..indenticna je..dakle upravo ovo sto hvalis na ipadu je vec god dana
Sent from my Desire HD
aha, mislio sam da si mislio kako je apple pokupio koncept aplikacije. uglavnom, nisam znao da ipad ima isti app, pa pomutnja. svejedno, bilo bi dobro da naprave apk za androide, samo mislim da ipak neće pustiti sad na ove telefone, vjerojatno zbog ovih manjih ekrana. no možda i budu, što bi bilo jako dobro.
http://www.bgr.com/2011/02/09/motorola-atrix-4g-review/
eto i prvog reviewa
izgleda da je atrix jako dobar mob
500 dolara sa laptop dockom. svaka im čast. nadam se da se kod nas neće pretvorit u 500 eura.
ja ocekujem kod nas cijenu za otkljucani model oko 3500kn....
Daj Bože da sam previse reko
Mobitel je vrh...
Mislim da baš niste realni i ne čitate potpuno.
U bgr reviewu piše da je uređaj 199 dolara, 299 dock kada se kupuju zajedno.
U zadnjoj rečenici piše:
Ja bi rekao da su to cijene za pretplatu.the device is available for pre-order starting this Sunday and is set to be released on March 6th for $199.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Bookmarks