jedan odličan review dockinga, remote controla, mobile laptop docka i svega ostalog. tu je pokazan i multitasking, razdvajanje i tranzicije taskova, ma svega svega. video kojeg se definitivno isplati pogledati. uživajte.
jedan odličan review dockinga, remote controla, mobile laptop docka i svega ostalog. tu je pokazan i multitasking, razdvajanje i tranzicije taskova, ma svega svega. video kojeg se definitivno isplati pogledati. uživajte.
wow, iako sam fan HTC-a, a Motorolu sam zanemario još od V500 modela, ova zvjerka je ipak nešto posebno... I sam spadam u onu kategoriju koja govori da su se razlike od proizvođača do proizvođača smanjile, te da svi proizvode mnje više slične uređaje, ali ovo što je Motorola napravila sa ovim dockom....
sorry, ali ako sagledaš objektivno, motorola je i dalje klasa iznad HTC-a, ponajviše po kvaliteti izrade. motorola je uvijek bila najjača po kvaliteti izrade. to dokazuje trenutno milestone, pa i svi do sada, ovi od high end uređaja koji su izašli. vrhunski su izrađeni.
čak sam držao u ruci američkog droida X. taj uređaj je naj u svim segmentima. imam osjećaj da, kad bi ga bacio sa drugog kata na beton, da se ne bi razletio.
Inače, specifikacije su više manje iste... autonomija baterije, dizajn i kvaliteta izrade su već druga kategorija, a tu se ohoho razlikuju brandovi.
samo kažem da me konačno neki uređaj impresionirao, na prvu se čini da ima sve...
A sad, kako će to izgledati kada dođe do nas neznam, samo se trenutačno nadam da će Tele2 imati sluha pa ga uvrstiti u ponudu, a ako ne Vip već ima Milestone, pa će vjerojatno i Atrix
Bookmarks