nisam ništa htio dirati, ICS sam flashao i editirao one fileove da si sredim tu memoriju, kamera mi funkcionira, ostalo zasad šljaka, osim što mi taj ekran sere. Nisam još imao vremena da ga ostavim na sušenju, ali mislim da to neće pomoći. gledao sam video na netu, par likova ima identičan problem ko i moj, točno ista linija ekrana je otišla kao i kod mene i javlja se efekt "ghost finger". kad je jako hladan mobitel, ne događa se. ni kad je jako vruć. sve između je katastrofa.
mislio sam ga rastaviti, ali nije baš tako lako skinuti ekran, treba grijati rubove da otpusti ljepilo, pa sam nekako skeptičan da li bi ga to ljepilo moglo uhvatiti jednako dobro nazad. dok mi plaća sjedne, uzet ću novi digitizer preko ebaya, riješiti muke i gotova stvar. cca 50 dolara, nije mi žao to sanirati jer ne mislim telefon sigurno do kraja godine mjenjati.
Inače, uz ICS sam si instalirao i NOVA launcher koji je fantastičan. Uz dobru podršku, vjerujem da bi mogao launcherpro baciti u zaborav. to je prvi i jedini launcher na kojem live wallpaperi ne štekaju i na kojem launcher ne zašteka kad ulaziš u glavni izbornik ako je u pozaditi live wallpaper.
usput, smirite tenzije, veselimo se što je motorola najavila službeni ics za atrix
Nego, hoće li na ovom mwc-u najaviti atrix 3 ili? baš me zanima hoće li dobiti dašak kevlara i finiju završnu obradu...

Odgovori uz citat
Bookmarks