Pročitaj temu, mislim da negdje piše a i očigledno je da sam unlockao i rootao. Ako unlockaš i rootaš postoji mogućnost OTA updatea ali bi moglo biti problema. Recimo meni je neki dan iskočio update (i to rano ujutro kad sam se tek probudio) na noviju GB verziju. Naravno da sam odbio update jer je root prvo što ću izgubiti a možda mi još i bricka uređaj. Nakon toga sam odmah freezao update proces. Ako baš želim tu noviju verziju sigurnije je flashati stock rootani sa xda (fruitcakes). Kao što rekoh, baci se na čitanje [Updated 2-11-2012] THE BEGINNERS (N00B) GUIDE!!! N00BS LOOK HERE FOR YOUR HOW TOs
Obzirom na pitanja koja postavljaš čini se da ipak nisi tako upoznat s Androidom, rootanjem i custom romovima kao što tvrdiš![]()

) na noviju GB verziju. Naravno da sam odbio update jer je root prvo što ću izgubiti a možda mi još i bricka uređaj. Nakon toga sam odmah freezao update proces. Ako baš želim tu noviju verziju sigurnije je flashati stock rootani sa xda (fruitcakes). Kao što rekoh, baci se na čitanje
Odgovori uz citat
Bookmarks