Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 659

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao irmascher Pregledaj post
    kao sto je vec receno.. losa plastika poklopca baterije koja pucketa po prstima..
    dalje.. on/off tipka je nespretno smjestena (bit ce zbog senzora za prst) tako da ti pocne ici na zivce otkljucavat i zakljucavat mobitel (al ja sam doskocio tome da zatresem mob i on se zakljuca, a otkljucavam ga na Vol - tipki)..

ICS podrske jos nema na mapi..
    Blur je jako spor, tek kad sam stavio drugi rom te LuncherPro, mob je poceo disat punim plucima.

display nije kao super amoled, al je ok, reza odlicna. nema tipke za slikanje.

sto se tice moba u globalu, jako soildan uredaj snaznog hardvera
    1. ne bi se složio oko blura. vjerojatno si lošu verziju koristio
    2. ne bi se složio oko ics-a. već ga ima na xda. a i telefon sa dual core procesorom ako ne dobije službeni ics, više nikad u životu neću kupiti motorolu.

što se tiče fingerprint tipke, sve ovisi kako se navikneš. meni je super otključavati. to je individualno, tako da ne može spadati u manu.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    I9100,5210,T28,R310,S35
    Operater
    Eronet
    Bodovi
    7.708
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.708, Nivo: 20
    Bodovi: 7.708, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    1. ne bi se složio oko blura. vjerojatno si lošu verziju koristio
    2. ne bi se složio oko ics-a. već ga ima na xda. a i telefon sa dual core procesorom ako ne dobije službeni ics, više nikad u životu neću kupiti motorolu.

što se tiče fingerprint tipke, sve ovisi kako se navikneš. meni je super otključavati. to je individualno, tako da ne može spadati u manu.
    ma meni se Blur nije dopao nikako, LuncherPro je puno brzi i prilagodljiviji. ICS od strane motorole jos nema na vidiku, pretpostavljam da ce ga dobit, al sta ce mi za pola godine, a pretpostavljam da ce ga tad i dobit.
    ma nije fingerprint uopce stvar navike vec nije ergonomski, covjek se navikne al puno mi je lakse bilo otkljucavat mob u slucaju Omnia 7
    "all in one"

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao irmascher Pregledaj post
    ma meni se Blur nije dopao nikako, LuncherPro je puno brzi i prilagodljiviji. ICS od strane motorole jos nema na vidiku, pretpostavljam da ce ga dobit, al sta ce mi za pola godine, a pretpostavljam da ce ga tad i dobit.
    ma nije fingerprint uopce stvar navike vec nije ergonomski, covjek se navikne al puno mi je lakse bilo otkljucavat mob u slucaju Omnia 7
    opet ti govorim, ne možeš reći da je brži i bolji jer si očito koristio lošu verziju blura. odi malo na youtube pa pogledaj. također, to više nije blur.

što se tiče ics-a, hoćeš li dat 4 soma love za neki novi telefon sa ICS-om ili ćeš pričekati da dođe na motoroli atrix za 6 mjeseci? Čisto sumnjam da će drugi telefoni dobiti prije tog roka. Ok, vjerojatno hoće, no baš ne vjerujem da će trebati 6 mjeseci da motorola izda ICS za atrix.

Sorry, ali fingerprint je stvar navike, meni se teško naviknuti sada na običnu tipku. Bilo ti je puno lakše jer si koristio samo taj sistem. Ja koristim već ohoho atrix i mogu reći da mi je fingerprint jako dobro sjeo.

Što se tiče "blura", ne može se reći da je savršen, ali fluidnost mu je stvarno dotjerana do maksimuma i tu nema puno rasprave.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Nova motorola - Motorola MOTOJEWEL
    By GoGs in forum Motorola
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 09-09-2008, 07:53
  2. Motorola A1200 aka Motorola MING
    By Hennessy in forum Windows Mobile
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 04-07-2006, 09:33
  3. Motorola mpx200 vs. motorola A925
    By sstrizic in forum Windows Mobile