Bacio sam pogled na ebayu.
Bacio sam pogled na ebayu.
Kolko vidim kod nas i nebu bil dostupan. Jedino ak ga Vip ne stavi u svoju ponudu.
Glupo pitanje, Atrix se normalno može puniti preko USB na kompu?
Ma pročitao sam negdje na xda da je netko spominjao da neće bez drivera ili neće uopće. Bilo mi glupo al' bolje pitat' nekog tko zna iz prve ruke. Thx![]()
Što je blesavo za po*izdit jer postoji http://motorola.hr/
iako je super što će atrix doći u ponudu kod nas, mogu reći da će se opet katastrofalno loše proslaviti, baš zbog tog što nije izašla kad je i u ostatku europe.
Mogao si ranije reći da dolazi u hr![]()
što se tiče ovog ponajboljeg, slažem se. jučer sam napravio benchmarke sa svim programima valjda koji postoje, radi osjetno bolje rezultate od svih telefona top klase trenutno na tržištu.
pa šta nisi pitaoali još uvijek mislim da ti se bolje isplati uzeti vani jer će kod nas cijena biti zasigurno paprena.
Pitao sam još ranije![]()
Tu bih se složio s tim jer sam imao prilike i onog Htc-ovog senzejšna isprobati i uopče mi se ne sviđa uređaj. Dizajn kučišta mi je skroz čudan kad se skida da se dođe do baterije ili sim kartice...i kamera je nekako čudno pozicionirana (ali dosta brza kod korištenja), a i sam uređaj jednostavno leti kroz izbornike.
Ali eto ta motorola mi ne izlazi iz glave otkad sam ju držao u rukama početkom godine
A sad imam omniju7 i nedostaje mi android![]()
holy cow, bluetooth mis imam jos mi fali atrix
a ni live wallpaper mu nije za bacit![]()
Gdje si to našao? To je neki mod ili baš kako piše u naslovu official 2.3.4?
ha ne znam tko je dobio update na gingera nedavno ne mogu pronaći onu tabelu s datumima kad su ga pustili ...
Atrix 4G 2.3
čovjek je stavio video u srijedu što valjda znači da je dobio update pred kraj prošlog mjeseca...ili početkom ovoga
Edit :
Evo sta veli vlasnik videa :
Thanks for watching the video.
My Atrix is from Asia(Hong Kong, where I live.), model is MB860 rather than ME860, this official 2.3.4 was released a few days ago.
The mouse that I am using in the video is a ThinkPad Bluetooth Laser Mouse ( BluTu mis ).
I am pretty sure that most of the Bluetooth devices (Mouse / Keyboards...)in the market can be connected to the Atrix as they should normally share the same generic Bluetooth driver.
Sad to hear that Moto still left some countries behind. In Asia we waited for this 2.3.4 for a long time too, but I heard that Brazil already got 2.3.5 and Moto US plans to go 4.0 right after 4.0 released.
Anyway, thanks for watching the video. Have a nice day!
Zadnji uredio user911 : 07-11-2011 u 20:42
Zaboravio sam se pohvaliti. Mobitel je sretno stigao do mene i radi odlično. Hvala GoGsu na strpljivim odgovorima![]()
Eh, da. Spojio sam miša i tipkovnicu preko USB huba i sve normalno radi sa stock GB romom. Pojavila se strijelica na kao na videu,
kako si zadovoljan sa telefonom na prvu? jel je onako kako sam pričao?
drago mi je da nisi pogriješio.![]()
Meni u ponedjeljak dolazi Atrix 4G.. sad me zanima par stvari... koliko se koristili razne romove, ima li ih stabilnih i potpuno funkcionalnih (malo sam gledao po xda al dok jos mob ne dode, neda mi se puno citat, a ima toga za citat)? Ako se stavi rom bez webtopa, koji mi nece trebat jer ne mislim koristiti dockove (ili postoji mogucnost da se koristi bet docka??), hoce li mob dobiti na brzini?
"all in one"
Bookmarks