= Citat = Izvorno postao zeljko12345 Pregledaj post
Par pitanja koja mi trenutno padaju na pamet:
1.Koliko tebi prosječno izdrži baterija?
2.Napravio si upgrade na GB?
3.Rootao?
4.Kakva je situacija sa custom romovima?
5.Kakav mu je power management? Kolika je jačina struje u idelu (mA)? Pogledaj sa Battery Monitor Widget
6.Brzina GPS locka?
7.Ima li problema sa EDGE/3G/WLAN-om? (vidim da Atrix 4G normalno radi sa našim 3G/UMTS-om)
8.Koliko fluidno radi? Recimo LG sa istim hardverom sam probao i trzavo radi.

9.Kad izlazi Atrix 2?

Hvala puno na odgovorima

Nisam pratio Atrixa jer sam mislio da se neće pojaviti kod nas a ovaj se prilika iznenadno pojavila danas. Gledao sam danas po ebayu, ima svega. Moram naći unlockani i nov, naručiti ga na adresu tamo i onda ga ona pokupi i donese. Valjda ću uspjeti sve to iskemijati.
da si olakšam, dodao sam brojeve, pa da ti odgovorim:

1. Cijeli dan normalnog korištenja, što uključuje cca 30 minuta poziva, 20 sms-a, konstantan connectivity na 3G-u ili wifi (ovisno gdje se nalazim), brightness tokom cijelog dana na full, tek navečer kad legnem smanjim jer me bole oči po mraku ako je na najjače. Hardcore korištenje (gledanje videa, streaming ili slično) izdrži i po 12 sati bez problema.

2. Jesam, napravio sam upgrade, no prije službenog upgradea, unlockao sam bootloader, šibam custom romove, s obzirom da garanciju nemam. Clockao ga nisam jer ga imam namjeru i prodati, pa ne želim da mu se nešto loše dogodi. Laički rečeno, čuvam ga

3. sa custom romovima obično dolazi i root, ali da. I pješke sam ga rootao još dok nije ponuđena opcija otključavanja bootloadera.

4. situacija je svakim danom sve bolja. sad se već može reći da ih ima pregršt. 13.9 je izbačen cyanogenmod 7. ima ih već cca desetak vani različitih, možeš stvarno birati.

5. phone idle mi je trenutno 57%, što se tiče ove druge informacije, morat ćeš mi pojasniti gdje to pogledati, gledam sad na monitoru, ne mogu naći tu informaciju.

6. ne znam kako da ti usporedim, ali brža nego na desireu.

7. nema apsolutno nikakvih problema.

8. da, ali ne sa istom arhitekturom, koja može biti od krucijalne važnosti. Hardver motorole i LG-a u telefoniji se ne može uspoređivati, od davnih dana. Dakle, nema trzaja, nema zastajkivanja, nema ničega. Čak i na pure stock romu. sve radi glatko i bez trzanja. od HD videa, do launchera i svega ostalog.

9. info o atrixu 2 je tek nedavno procurila van, još se točno ne zna. više o njemu možeš ovdje vidjeti.

Nema problema. Što se tiče kupovine, tako ti to i ide. možda čak najbolje da ti lovu prebaciš toj osobi, pa nek ona manipulira sa svime, neka ga tamo uzme, pa i pogleda osobno. ako je ne želiš time daviti, možeš i ovako. Poštedit će te svih mogućih i nemogućih poreza