kako vi možete očekivati da će motorola atrix doći u europu tako brzo, kad je motorola prvo distribuirala u americi, pa zatim po cijeloj europi, najprije u UK. Vama mora biti jasno da je UK dobila ekskluzivu za uređaj, a ni galaxy ni optimus nisu dobili tu čast kod niti jednog operatera u cijeloj europi. Stoga je jasno zašto atrixa još nema.
Također, neno, briješ gluposti. Update i samo update je bitan kod atrixa zašto nema 1080p snimanje. Uostalom, šta ja trošim riječiPa nitko vas ne drži da ovdje u ovaj podforum turate nos, što ne prošećete lijepo u samsung ili lg i tamo dočekate telefone?
rezolucija kod 1080p i 720p je vrlo mala. Dok ste imali vga snimanje, onda se niste durili?Mislim da ste si malo previše uzeli maha, očekujete previše, a brijete da su cijene previsoke. Stanite na loptu. Ovce i novce nikad nećete imati.
Ovo se odnosi i na user911. upravo si odjebao motorolu, ali si napisao, citiram: "mislim da odustajem od motorole". Čekaj, jel je fak of motorola ili misliš da je fak of? Mislit i srat nije jedno te isto.
A kad jedan samsung ili LG ponudi ove dockove i multimedijalni centar što podržava atrix i svi budući modeli, onda ću dalje raspravljati na ovu temu. Do tada, idite pljuvati dalje i nemojte raditi ovdje offtopic. Ako već imate namjeru pljuvati po nečemu što niste ni vidjeli, a kamoli isprobali, onda imate facebook i motorola europe tamo, pa slobodno lječite frustracije
Živjeli.
EDIT: Offtopic - neno, javi mi se na PM, trebam te nešto u vezi milestonea![]()

)
Pa nitko vas ne drži da ovdje u ovaj podforum turate nos, što ne prošećete lijepo u samsung ili lg i tamo dočekate telefone?
Odgovori uz citat
Bookmarks