sorry, ali ako sagledaš objektivno, motorola je i dalje klasa iznad HTC-a, ponajviše po kvaliteti izrade. motorola je uvijek bila najjača po kvaliteti izrade. to dokazuje trenutno milestone, pa i svi do sada, ovi od high end uređaja koji su izašli. vrhunski su izrađeni.
čak sam držao u ruci američkog droida X. taj uređaj je naj u svim segmentima. imam osjećaj da, kad bi ga bacio sa drugog kata na beton, da se ne bi razletio.
Inače, specifikacije su više manje iste... autonomija baterije, dizajn i kvaliteta izrade su već druga kategorija, a tu se ohoho razlikuju brandovi.
samo kažem da me konačno neki uređaj impresionirao, na prvu se čini da ima sve...
A sad, kako će to izgledati kada dođe do nas neznam, samo se trenutačno nadam da će Tele2 imati sluha pa ga uvrstiti u ponudu, a ako ne Vip već ima Milestone, pa će vjerojatno i Atrix
Ja ga ne planiram svakako uzeti u našoj ponudi, jer do ljeta neće sigurno doći. S time da sam optimističan u ovoj procjeni. Ja ću ga u Q2 uzeti direktno iz britanije. Skupa sa dockom i sa svime.
prebolesno...
mob je jači od kompa s kojeg trenutno pišem.
ekran je fenomenalan, četvrtina full hd rezenema rezu kao iphone4, al mislim da je po kvaliteti bolji od njega.
počinjem šparati![]()
Dinamo rules!!!
eto i prve naznake cijena:
http://www.cellhut.com/Motorola-ATRI...one-30366.html
me like it![]()
Vrlo prihvatljivo. Čekam Motorola Atrix 4G 2 i kupujem![]()
to je kao neka prednarudžba? ako će biti ovakva cijena, to je definitivno bagatela. 400 dolara za ovakav telefon... neka ovo netko nadjebe.
da, cijena bi bila odlicna....
Mobite je mrak i jedva cekam da se negdje pojavi...
mislim da imamo novog kralja smartphonova.sleep well apple and htc! opet mi je osmjeh na licu zbog omiljene motorole,zna se da sam razočaran zbog čekanja milestonovog froya. atrix,"cdma" droid bionic i moćni tablet xoom,motorola je ponovo kralj mobilne tehnologije. congrats moto!
izgleda da sam nasao zamjenu za 3gs,ići ću u trst po atrix![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
pribiljezi i mene plus za kavu, sendvic i pivo na povratku![]()
Super uređaj. Od procesora i rama do gorilla glasa i čitača otisaka.
Jedino što bi moglo biti problematično je qHD rezolucija. Za surfanje, sučelje, itd. odlično ali je pitanje kako će se ponašati aplikacije koje ne pordžavaju tu rezoluciju.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Prosto sam se najezio.....
Sjajno. SJAJNO! SJAJNO!!!!
Prosto mi krene voda na usta...
Koje su zadnje informacije, kad treba doc u prodaju i gdje ce biti prvo?????
Svaki dan cekam cekam i cekam, imam nocne more.....
Pa sve je gore jasno... Amerika Q1, Europa Q2... znači, između 1.4 i 30.6
Pa to znam, pitam kad u "Ameriki" (kazu da je knjizevni)izlazi??
Mislim jel ima neki datum??
Zadnji uredio 007jaran : 29-01-2011 u 21:11
Točno se zasad ne zna, zasad je Q1. pretpostavljam da će oko MWC-a krenuti, tamo oko 17.2
Gledajuci ovu usporedbu s GSM Arene
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=3708
Ja vidim jedinu razliku između njihove varijante i nase je da kod njihove nedostaje rad na 900MHz
_______________________Atrix______________________ _____ Atrix 4G
3G Network _____HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 _______HSDPA 850 / 1900 / 2100
Da li bi njihova varijanta radila kod nas???
Bookmarks