službeni info iz motorole
službeni info iz motorole
Kod nas u 8. a u UK u šestom. Ma definitivno valja uzet iz italije, ionako ću imati garanciju kad ga uzmem, tako da ne vidim svrhu čekati ga u hr.
za unlockane verzije ne mogu reći, ali ja ću uzeti bez ugovora, znači za kešovinu, mora biti otključan i raditi na sve mreže.
Što se tiče garancije, ne postoji međunarodna garancija koja će biti priznata i kod nas, to je malo apsurdno, ali ima logike, jer kako će mi servisirati u hr mobitel koji možda nikad nije ni došao kod nas. Problem dijelova i nabavke opreme je u pitanju.
Ja ću imati garanciju jer osoba koja će mi ga donjeti, redovito putuje za italiju, pa mu nije problem zaći u tu trgovinu i odnjeti ga na garanciju.
Što se tiče cijene... Ne zanima me cijena. Ova motorola je neprocijenjiva. Čak bi se usudio reći da su dockovi za mene veća stvar od samog telefona. Da nemam novaca, i sestru bi prodao za crno roblje da ga kupim.![]()
Haha gogs ludi
btw,upravo sam se jako razveselio,dolazi review atrixa od gsm arene,evo za pocetak http://blog.gsmarena.com/motorola-at...-the-iphone-4/
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
hm, desire s ima totalno loše fotke (uništava ih ovaj sharpening filtar), al atrix nije ni blizu iPhoneu![]()
Jbg,apple zna šta radi,perfekcionisti su,ali opet i4 mi nema ono nešto kao atrix,baš mi je zapela za oko...
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
To su fanboy misljenja. Ma te slike s mobitelima isto ***** samo drugo pakovanje. Sve je to u nijansu x). Evo ja imam Milestone i k850i, i reci cu da je kamera bolja na k850. Jednostavno, ima bolji fokus, bljeskalicu i slike su ostrije. A mozda mi se samo cini da su bolje jer je ekran manji -.-' uglavnom, najmanje bitna mi je kamera. Ionako samo testove slikajem
.
Naravno da ce iphone imat dobre slike kada jedna tako velka i bogata korporacija proizvodi 1 model za ciji software drugi proizvodjaci prilagodjavaju svoje proizvode a ne obratno.
ma nije samo do toga...
ja imam xt720 koji radi bolje fotke i od iphonea4 i većine mobova na tržištu, a ima praktički isti motorolin soft za kameru kao i atrix..
fora je u tome kakav hardveraj stave u mob, a očekivao sam da će staviti neki bolji senzor u atrix
a ništa..čekamo targu![]()
"Enter the atrix"
http://www.gsmarena.com/motorola_atr...review-589.php
koje je tvoje mišljenje o recenziji? Ja mislim da su malo pretjerali sa ovim benchovima. svaki pokaže drugačije, što je samo znak koliko nisu mjerodavni. također, uspoređuju 2.2 sa 2.3, što mislim da nema uopće smisla raditi.
pljuju po plastici od koje je izrađen, no iskreno, sumnjam da je motorola kiksala u tome, jer ona je uvijek po kvaliteti izrade top. jedino što me smeta u cijeloj priči što nema shutter key za kameru. to me jedino živcira.
Ha,gledaj,kao i većina novinara,napisat će bolje o onom ko plati(čast iznimkama),ali volim pročitat njihove recenzije jer su po meni najdetaljnije i dosta objektivne...o izradi nisam pročitao ništa loše,čak su je i pohvalili.Benchevi su sad "in" pa moraju i oni nabaciti koji,ali po meni nepotrebno,jer su to samo brojke...mene osobno živcira što Moto nije stavila gingerbread na svoj "superphone" i to što su stavili motoblur koji mi se osobno ne sviđa i to su mi zasad jedine zamjerke,samo da motorola ne zaboravi na update-e i mob će biti hit garant!
Inače,uzimam atrix ili sgs II,samo ovisi o cijeni...![]()
nešto sam čitao o tome da su ljudi bili nezadovoljni baš po forumima što se tiče kako je napravljen onaj stražnji poklopac iz jednog dijela bilo je i slučajeva da baš i nije najbolje plastika držala pošto je to malo veći poklopac, neki su morali i vratiti uređaje pa su dobili nove, nakon 4-5 skidanja već se osjetilo nekakvo "gibanje", a bilo je čak i takvih slučajeva s pokopcem Milestone-a pa su ljudi uguravali pola vizitke ispod poklopca da bi bila zategnuta kako spada tj. da ne bi klizila prilikom vađenja iz đepa...
svašta su nasrali, a ništa konkretno. uopće mi nije jasno zašto se ne izjasne sa cijenom koliko će biti uređaj bez dockova u slobodnoj prodaji i uređaj u sklopu sa svim dockovima. to me užasno nervira, uopće nemam pojma koliko love ću morat izdvojit. katastrofa.
Bookmarks