više nisam ni na atrixu, kamoli na nekom rom-u. netko mi je mobitel popalio.
više nisam ni na atrixu, kamoli na nekom rom-u. netko mi je mobitel popalio.
odmah prijavi policiji, ako jos znas imei broj....
pretpostavljam da nisi imao ni ovaj račun povezan s uređajem...meni je to radilo dok sam imao Defy+
ma kakvi, ne koristim to.
Sad bi sigurno rado da si koristio... Pogotovo jer neke od tih aplikacija omogućuju i udaljeno GPS lociranje mobitela.![]()
a jesi imao aktiviran račun na latitude na atrixu?
ako jesi odes kod frenda i pogledas preko njegovog latitude-a gdje je prijavljen zadnji put na karti tvoj acc.
ma kakvi, nisam koristio ništa u vezi navigacije i googlea. već sam preispitao sve mogućnosti, ali ništa. mislim da je mobitel i dan danas ugašen. možda je i negdje u travi, ko zna![]()
Pozdrav,
Imam priliku kupiti Atrix 4G za 175 eura, u izvrsnom stanju sa DarkSide 2.3.5 romom. Sta mislite da li se isplati i da li treba ocekivati update softwera?
Hvala
za te novce ako je u dobrom stanju, isplati se. pazi da radi na naše mreže, dobro testiraj digitizer jer mu je on mana (kvari se). odakle ga nabavljaš?
po ovome, podržava naše frekvencije. on je izašao globalno, radit će sigurno. digitizer ima manu što mu je flat direktno ispod fingerprint readera, te se nakon pritiskanja istog nakon nekog vremena može oštetiti. to rezultira da jedna linija (gore na digitizeru) prestane raditi, pa šteka, blesira se i slično.
problem se riješava sa novim digitizerom. makar, slučajevi su jako rijetki. nažalost, ja sam imao taj slučaj. ali ponavljam, jako rijetki.
Fix za digitizer nema nikakve veze sa kvarenjem istog. Koji to fix moze popraviti hardverski kvar?
Službeni update ne očekuj.
Napokon sam opet na atrix-u :-))))
Stigao razbijeni mob, promjenio maticnu, otkljucao za 4$.
Verzija androida je 2.3.6, ima li sta novije?
Da li se može otkljucati bootloader za verziju 4.5.141 AT&T?
Koliko znam, mogućnost otključavanja BL zapravo uopće ne ovisi o verziji softvera. Vidio sam na XDA da su neki s tom verzijom otključali bez problema, a drugi opet nisu mogli nikako. Ovisi isključivo o samom BL-u, a neotključivi BL može doći sa bilo kojom i na bilo koju verziju softa.
jel se moze brickat mob ako se ne da otkljucat bootloader?
Mislim da ne, da samo neće raditi (javljat će nešto tipa da ne može flashati SBF). Ali naravno rizik uvijek postoji.
otkljuco sam bootloader,
Da bi stavio neki rom trebam ClockworkMod Recovery,koji tutorijal da pratim?
Da li trebam rootat mob prije toga i moze neki dobar tutorijal ili video?
Potpuno je svejedno koji tutorial, svi su manje-više isti.
Otprilike ovako: Skineš recovery, potrebne drivere za telefon i programčić "moto-fastboot". Ugasiš telefon, držiš Vol(-) i kratko pritisneš Power. Kad ti pokaže "Fastboot" pritisneš Vol(+). Spojiš mobitel na komp i upišeš ovo:
Ne može jednostavnije. Ima i hrpa tutoriala na XDA.Code:moto-fastboot flash recovery recovery.img
Root nema nikakve veze sa ovime.
Bookmarks