UK spada pod europu, neno![]()
I jel ima onda ovaj Atrix na kraju podršku za rad na *a* wifi standardu, negdi piše da ima negdi piše da nema ???
Samo me zanima jel može potegnut on na 5GHz >>> taj standard se većinom koristi kod nekih poslovnih kompanija...
Već smo rekli da u Italiju stiže u Srpnju, za one koji još ne znaju, a u Francusku mislim u Lipnju.
Dobro da su se sjetili stavit više da se može promijenit zvuk okidača kamere ili čak možda isključit, jer ponekad se ipak mora napravit' poneki spyshotpa me onda izda zvuk profila kod Milestone-a...
Evo ako nekog zanima kad nam u Europu stiže 2.3 :
http://electricpig.co.uk/2011/05/03/...the-same-time/
Eh da i da se već polako pripremimo svi u vezi baterije, mislim da ćemo ipak trebati u nabavku ovako nečega ukoliko mislimo da će standardna izdržati dulje od 1 dana
![]()
Zadnji uredio user911 : 11-05-2011 u 01:32
Ovdje piše da ima podršku za 'a' standardpa ću im vjerovati jer je to valjda za EU tržište model kodnog imena:
Atrix ME860
ne, ovo je pretjerivanje. kome pametnom mobitel treba izdržati više od jednog dana? ja za milestone imam 2 baterije i eksterni punjač, samo mjenjam baterije kad mi se isprazni. puna u mobitel, prazna na punjač. i voila. nikad frke. ako mi je baš kritično, da imam 30%, to mi je ni vrit ni mimo, pa kad idem nekamo van, onda ponesem punu bateriju i riješio sam problem.
Gogs sad ga stvarno pretjeruješ. Nema mi gore nego kad moram razmišljat jel ću imat dosta baterije(tipa ne mogu na net jer mi baterija neće izdržat i sl.).
Blažene Nokie i Symbian koje drže danima.
I nije mi jasno kak je tema uspjela dogurat do 270 postova a mob još nije ni izašao praktički(prije koji dan) i samo to razglabate i nagađate kad bi ovo-kad bi ono. Čovječe, strpite se tih par mjeseci i kad dođe mob bit će objavljene cijene i sve.
a čuj sinek uvijek postoje neke alternative , iako je Atrix jedini koji koristi tako veliki kapacitet baterije (Li-Po 1930 mAh) ,kome ni to nije dosta ide u nabavku ovako nečega ili one baterije što sam stavio par postova natrag:
Zagg Sparq 2.0 - to nosim u đepu umjesto kutije cigara
Drže danima kad rade na ekranu 240x320 piksela. Ne znam da postoji ijedna nokija koja radi na 540 x 960 piksela.
Pa jednostavno kad je uređaj atraktivan po svim mogućnostima koje nosi sa sobom.
Motorola Atrix
A teme i jesu otvorene da se raspravlja o određenim stvarima, u ovom slučaju o Motoroli Atrix 4G > Motoroli Atrix.
Dobra cjena....
http://www.carphonewarehouse.com/mob...learance=false
..........i da sad ce poslje cijene past broj postova....![]()
ne, uopće ne pretjerujem. Autonomija na smartphoneu koji nosi dual core i gigu DDR2 rama jednostavno ne može biti vrhunska. Ovaj telefon će držati sigurno do 2 dana normalnog telefoniranja i tipkanja sms-a, koja fotka i te šeme, ali cijeli dan rad na mailovima, 3G mreža, telefoniranje, surfanje... Niti jedan smartphone tako heavy korištenja ne može izdržati ni 24 sata. pogledaj malo objektivno.
Prvo da ti kažem, mrzim sarkazam. Ok fulao sam, big deal. 4214 kn. ionako sam nagađao cijenu, pogodio sam da će bit paprena. čak i više nego što sam mislio. 500 eura je kružila cijena po mnogo foruma, zato sam je koristio kao neku imaginarnu brojku.
Ovdje nema cijene dockova...
Pogodio si cijenu uredjaja, nisam govorio sarkasticno, btw kako 4214kn xD, uredjaj je 499€ sto je oko 3600kn. Laptop dock je skup (?) + Media dock... mislim da bi nas to dovelo do 5000kn+. 500€ je ok cijena, toliko je LG 2X u Tele2 (u Vipa 4500, koji scam -.-), ali laptop dock ima veliku cijenu, makar ga koristili sljedecih 5 godina. Nes ti, promasio si za 1000kn xD.
(Ja sam boldao cijenu uredjaja jer je na onoj stranici tocno 500€ sto je jednako tvojoj pretpostavci. A ti kazes sarkazam, ccc.)
£499.
Ova tema je otišla kvraguOtvorim je u nadi da ima nekih novosti, ali uvijek se raspravlja o tome kako će je Gogs kupiti.
Zadnji uredio xlr : 12-05-2011 u 14:43
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
po čemu si to tako pametno zaključio? što, sad je tema u qurcu jer iznosim svoje subjektivno mišljenje? jel ovo forum ili pijac? Btw, uvijek postoji znakić uskličnika kod svakog mog posta, izvolite pa prijavljujte.
@neno: ova cijena koja je navedena, uopće ne mora biti mjerilo za ostale zemlje. Uvijek je UK relativno skupa, pa čak i kad kupuješ preko ebaya. rijetko koje stvari tamo budu jeftine. Italija se čeka. A to ćemo se još malo načekati.
Pisem s moba pa mi se neda odvajat.
Moj post je krivo shvacen. Odnosio se samo na Gogsov post o tome "kome pametnon.... ", kome ne. Svatko zeli bar dva dana autonomije a ne da moram stalno razmisljat o bateriji.
Furanje dodatne baterije. To ne da je pretjerivanje, vec hardcore pretjerivanje.
Neman volje sad provjeravat koju rezu imaju novije Nokie.
Da, teme su otvorene da se raspravlja o necem konkretnom, a ne o nagadjanjima i igranje Vidotovog Milana. Tema ima ukupno dva-tri korisna posta.
I da, nisam ti "sinek"
Zadnji uredio user911 : 13-05-2011 u 00:45
totali off:
moj savjet je da obavezno izbjegavate ovakve oglase...
posebno zbog toga što su to kineski selleri (vidi se po adresi) i gotovo da je 90% prijevara (prema principu tkz. nigerian scama)
dakle ako baš naručujete iz vana obavezno ebay, jer vas štiti od prijevara, ako se ne možete strpiti još koji mjesec dok ne dođe kod nas....
što će ti a standard?
Bookmarks