Stigao i meni moj koji mi je gog poslao HVALA![]()
Kad smo već kod 3220 i Bluetootha, ta greška je i u 55 i 56 broju mobila, a ne samo u najnovijem. Inače, dizajn mi se sviđa, ali onaj font bi trebalo koristiti samo u naslovu, a ne i u specifikacijama, tako da ako nemožete pročitati u naslovu, da možete pročitati barem u specifikacijama.
Stigao i meni moj koji mi je gog poslao HVALA![]()
meni gogov jos nije stigao.![]()
Kaj ti je tek danas stigao?
Poslano je svima još odavno...
Dobro greskastigo je prije neki dan al radim a stigo mi je na kucnu adresu pa sam ga pokupio za vikend a kako sam u guzvi uvijek pocetkom radnog tijedna tek sam ga sad posteno mogao prelistati tako da mi je to kao da sam ga danas dobio jos jednom hvala!
...dok nisam zaboravio..."gog",jesi ti pitao Krunu u vezi onog kataloga...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Još mi niste odgovorili kolika mu je cijena. Izašao je?
Eh da, zaboravio sam javiti. Katalog će se slati pretplatnicima, mislim da će to biti za cca dan, dva, ali nemojte me držati za riječ. BTW, off the record, 180 strana, a cijena na kiosku 35kn...
Nažalost već sam uočio neke propuste u katalogu, ali tko radi taj i griješi, a ovako opširan projekt još nitko nije napravio u hrvatskoj, uvijek postoji popravni![]()
Kaj bu poslije Nove izašlo drugo, dopunjeno i ispravljeno izdanje?Izvorno postao gog
![]()
Da ne kupujem prvo?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Poslije nove, a prije 2006.pa ako ti se da čekati
![]()
...meni nije problemIzvorno postao gog
...
...i hvala na odgovoru...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Hoce li dolaziti i kod nas???
Ne znam, ako dolazi Mobil onda će valjda i katalog... uglavnom, sutra bi trebao biti na kioscima ukoliko sam dobro obaviješten...
Verzija v1.0 beta!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks