Jedino logicno objasnjenje je da, iako mozda hardverski identicni, ti ekrani zapravo nisu kompatibilni.
Jesi li ikad cuo onu pricu o novijim K800 koji se ne mogu flashati u K810 upravo zbog drugacijeg ekrana?
e ljudi ovako imao sam k320 i razbio sam ekran slucajno na biljaru, i nakon koje godine dana sam se sjetio da k310 i k320 su skoro isti i da imaju iste ekrane te sam nabavio onaj torx6 za sonyericsson odvijac i ljepo zamijenio ekran al fora je u tome da sada kada
ukljucim ovaj k320 nekada se upali brzo crveno svijetlo kod tipke za paljenje i to samo ako je u punjacu... ima ko kakav prijedlog![]()
Jedino logicno objasnjenje je da, iako mozda hardverski identicni, ti ekrani zapravo nisu kompatibilni.
Jesi li ikad cuo onu pricu o novijim K800 koji se ne mogu flashati u K810 upravo zbog drugacijeg ekrana?
ali kako onda ih svi prodaju i u naslovu napisu da su kompitabilni za
K310 K310i k320 K320i W200 W200i
http://www.alibaba.com/product-gs/31..._Ericsson.html + hrpa na ebayu
radi ti ekran al bi morao flashat telefon......jer to ti redblinking bug sto si opisao......
znaci napuniti bateriju u nekom drugom uredjaju pa probati oziviti telefon.......
ekrani su sigurno kompitabilni jer di bi SE stigao da za svaki mob radi posebn ekran.........
e pa to i ja mislim evo bas mi je puna baterija punio ga u w200 ali opet nece gle ima neka fora
ukljucim u punjac bez baterije mob i blinka cijeli dan
ukljucim u punjac sa baterijom i odblinka mozda jednom i vise ne blinka
a probavao sam sa OMNIUSOM IDENTIFY I SA FORCE 2012 i bez ali nista
Bookmarks