Prije 2 godine (8.mj./2009.) sam uzimao Nokiu 5130 XM na Mrak Tarifu (novi ugovor na 24mj.) te sam ju platio 198kn.
Sad ako želim na produženje ugovora uzet opet taj mob. cijena je ista : 198kn.
Gamad jedna,neću do 8.mj. produžit ugovor.
Nek se malo ugledaju na Tele2/Vip kako oni imaju akcije (poštene) a ne njihova 50% akcija u kojoj nisu imali ni jedan malo bolji mob. (bolji od Nokie 2220 Slide) u ponudi u T-Centrima.
Ta 50% akcija ljudi nije NIKAKVA akcija! Takve cijene MORAJU biti! Ovo sada nabijanje cijena nema smisla i ova nova nokia c5-03 dođe im 1898 kn a u europi je 160 eura. Najobičniji mobitel a oni pretjeruju. Namjerno drže ove cijene pa kasnije ljudima maglu prodaju... sad odjednom opet imaju dosta mobitela!
Bilo kako bilo, akcija je zavrsena, a shodno tome i tema zatvorena![]()
Malo sam napravio "đir" po T-centrima u Rijeci, nije baš sve totalno rasprodano. Zanimljivo, onih najjeftinijih, LG-A140 i Alcatelovih Motorola WX395 po 68 Kuna još ima. Što se Simpa paketa tiče ima dosta Spiroa i Cedara, nađe se poneka X3 T&T i 5130 XM. Sve što je touch, više-manje pometeno s polica.
Ali zato su se u ponekim poštama počele pojavljivati stare zalihe, kao one 2330 sa BT slušalicom ili SE W715.
Bookmarks