Deaktivacija S opcije i aktivacija M opcije.
mene zanima kako da si ja aktiviram na mobitelu opciju intrenet M posto sam si vec odabrao opciju internnet S pa me zanima ali svaki puta kada mi zavrsi mislim kada potrosim mi ne prikaze da si mogu odabrati opciju internet M nego samo S a posto me nema cijeli dan kod kuce pa da ne bezveze ne trosim
unaprijed hvala
Deaktivacija S opcije i aktivacija M opcije.
Posalji D na 3636 i prati korake.
ok naime se to stoji kaj ste mi vi rekli samo ja moram cekati nekih 20tak dana!!! jeli se moze nekako ubrzati taj proces ili nemoze
btw puno vam hvala
Ne može. To stoji i u uvjetima korištenja.
"U slučaju da korisnik želi aktivirati neku drugu Simpa opciju Internet od one koju već ima aktiviranu (Simpa opciju M/L/XL),
prvo mora postojeću opciju deaktivirati slanjem SMS poruke D na 3636, te nakon što prođe period valjanosti opcije od 30
dana, korisnik može aktivirati Simpa opciju Internet M/L/XL."
Jedino na nazoveš službu i njih zamoliš ako mogu.
Do sada sam koristio Internet L paket koji se plaćao 20 kn za 300 MB.
Prije tjedan dana mi je istekao rok od mjesec dana korištenja tih MB-a, pa pošto nisam imao na računu za ponovnu aktivaciju, a u međuvremenu internet paketi su poskupljeli, stari internet paket mi je ostao neaktiviran. Danas sam nadoplatio račun, uzeo Internet S (10 kn - 30 MB) i dva sata kasnije mi stigne SMS:
"Za 24 sata će vam se nova simpa opcija Internet L i bit će naplaćena 20 kn. Ako neželite aktivirati opciju L..... pošaljite sadržaj D."
1. Sada Internet L košta 40 kn, zašto meni piše da će biti naplaćeno 20 kn?
2. Kako je moguće da mi se aktivira L paket "preko" već aktiviranog S paketa?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Moguće je aktivirat više paketa istovremeno, deaktiviraj onaj koji ti nije potreban.
A zašto tebi 20? Pa bolje nego 40, meni su isti slučaj naplatili 40. Šuti i uživaj![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nije mi se aktiviralo ništa :/
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks