molim vas za pomoc, gdje god sam nasao, uvjet je linux, a ja ga nemam.zar ne postoji niti jedan nacin, da maknem ext3 particiju od 512 mb-a, i napravim novu od 1024?!?!
molim vas za pomoc.hvala
molim vas za pomoc, gdje god sam nasao, uvjet je linux, a ja ga nemam.zar ne postoji niti jedan nacin, da maknem ext3 particiju od 512 mb-a, i napravim novu od 1024?!?!
molim vas za pomoc.hvala
Linux je definitivno daleko najlaksi nacin. Ne moras ga imati instaliranog, postoj valjda mali milijun "live" distribucija/CD-a kao stvorenih za to.
No ako ne zelis tako, to bi trebao moci napraviti bilo kojom aplikacijom za particioniranje koja prepoznaje i znade raditi sa ext2/3/4 particijom. Ako je aplikacija malo naprednija, mozda cak i ne izgubis podatke.
Kad smo kod live verzija linuxa, za baratanje particijama preporučam gparted: moćan alat i može raditi s particijama sve što poželiš. Također može napraviti i to što tebi treba + ostanu ti podaci na kartici(ali svejedno napravi backup)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ok...hvala puno. zivciram se sa mobitelom sad bezveze.jel tko od vas koristio oxygen rom??
ja sam ga sad stavio, ali neznam zasto mi ne sljaka app2sd+...tj.sad me zanima dali ga uopce ima?!
je da je offtopic...al me zanima.hvala
Izgleda da u RC4 verziji nema jer ni meni ne koristi ext particiju. Na /data particiji zauzme oko 30ak MB što je previše za čisti boot. Ali imamo bolju temu za raspravu o custom romovima![]()
aha (znam)...
skinuo sam neki easeus partition master...ali nikako da skuzim kako da spojim ext particiju sa ovih cca 3gb da imam opet normalnu karticu sa 4gb...i da onda od nje napravim particiju sa 1gb...
Ispravak netočnog navoda, izgleda da app2ext skripta ipak radi, barem kada preko adb-a idem instalirati nešto. Sve smješta na ext...
Podržava li taj tvoj program resize? Gparted podržava. Ako ideš spajati različite particije onda gubiš podatke, čisto informativno.
ma vec sam ja zbrisao sve sa kartice i to...uopce nije problem.ima opciju resize/move
Pa ne znam sto onda kompliciras, obrisi sve particije i napravi nove kakve hoces istim postupkom kako si i originalno napravio ove koje sad imas.![]()
ma na kraju sam uspio rijesit to, al je nastao novi problem.sad mi uopce ne zeli ocitat sd karticu na mobu :-)
nova zaje**ancija...bas sam si lijepe probleme stvario.sad pokusavam karticu ozivit![]()
Bookmarks