To se i meni desilo na C60. Na servisu su sve riješili. Novi fw. mi nije pomogao, ali su mi priznali garanciju iako sam prčkao po mobu i mijenjao fw. Ako imaš garanciju, to je moja preporuka, osim ako netko drugi ima bolje rješenje.
ej punio sam mobitel (isključeni) i kad se napunio probao sam ga uključiti, a kad mi se prikaže plavi ekran i samo se čuje nakakav zvuk i onda se isključi! HELP!!!
To se i meni desilo na C60. Na servisu su sve riješili. Novi fw. mi nije pomogao, ali su mi priznali garanciju iako sam prčkao po mobu i mijenjao fw. Ako imaš garanciju, to je moja preporuka, osim ako netko drugi ima bolje rješenje.
Imo sam i ja takav problem na MC60, pa sam ga odnio na servis i tamo su priznali garanciju... ali nemam garanciju pa...![]()
Nikaj te ne košta da ideš pitat u Servis koliko bi te to koštalo...ak nemaš baš para, sigurno ti je to jeftinije nego kupit novi mob...to se dogodilo i na mobu od moje cure...2 dana nakon kaj je kupila SL55 u HT-u, punila ga i je i crko joj je...onda je dobila novi mobitel...
Bom Chicka WahWah
ako je mob crko sam od sebe, tj. nisi nista dirao po flashu i eepromu, onda je cak moguce da je i hardware-ski problem... Vjerojatno je najbolje rijesenje da odes do servisa..
maraschino - PTICICA
znači, nemožete mi pomoći...
dajte probajete nešto! možda firmware ili fullflash!
ajde pomagajte>!![]()
Servis obavezno. Kvar može biti hardverske prirode, a to se ne može riješiti nikakvim programom.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ak' nista nisi dirao po flashu onda je do hardwera. Ako jesi onda: prikopcaj telefon sa compom>udji u Freia (prethodno je skini)>Unlocking functions>Direct unlock no map is saved>Use original imei i onda kratko pritisni crveno na telefo, sacekaj da zavrsi i to je to.
ZAPAMTI: Ako nista nisi dirao po flashu i nisi 'ceprkao' po telefonu i sl. onda je do hardwera!!!
@FLASHY
ne nuzno. tj. ne znaci da ce to pomoci - u biti to mu sigurno nece pomoci. Mozda u kombinaciji s necim, ali samo to - nema sanse.
@ipavli19
daj nam nesto vise informacija, pa cemo vidjeti...
maraschino - PTICICA
Nisam dugo bi na siteu pa nisam vidio odgovore...
Cini se da me si i ovaj mobi ne da popraviti...
Ah nema veze odnjet ću ga na popravak, nabavio sam nest para.
Hvala ljudi!![]()
kad sam ja dobil mob , m55, prije nekih 2mjeseca ,3 dana bil sam non-stop neke prčkal i kad mi se 1. put ugasil srce mi je skoro otkazalo!od tad mi je crko 3,4 puta al sam uvijek popravil stvar!kaj se mene tiće najlakše je ubaciti novi firmware ili fullflash (ima oko 5,6 mB) i popraviti kontrast! nek ti šljaka il neko pošalje fw
prijatelju moj, fullflash od M55 ima 14MB, a ne samo 5,6 MB. To nije onda fullflash ili nije dobro iscitan...
maraschino - PTICICA
Kad ga raraš dobiješ 5,6 MB. Raspakiran ima 14 MB.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
e upravo to kaj sljaka kaže.......
A gdje ima fullflash ali skroz cist, bez brojeva u imeniku i sl. i patcheva?
Na V_Klay mi pise ovo:
SIEMENS M55 lg2 fw10; Flash: ID1: 0x0001, Type1: 0x2212; PhoneID1: 0x19995CDC; PhoneID2: 0x19995CDC
[znam ja sta je sta ali mi se ne da sada pisati, pa je ovako lake...]
BTW, pomozite mi!
Tema nesto kao 'Poceo sam mrziti M55'!!!
PS: Izgubicu sve ono na telefonu!!! SMRC... Tolike melodije [koje nisam prebacio na comp] a tek brojevi u imeniku!!!!!![]()
A da napišeš u čemu je problem, možda ima načina da ti spasimo omiljene stvarčice![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ima sev u temi "Prosto sam vise poceo MRZITI M55"...![]()
OK vidio sam
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks