Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 92

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Bodovi: 16.302, Nivo: 30
    Bodovi: 16.302, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja neznam kako itko može hvaliti ALOMED ekrane, ja sam svog SGSa prodao u roku keks jer sam užasno razočaran sa ekranom (i još nekim drugim stvarima).
    Razočaran sam zato što i pri postavki najslabijeg osvjetljenja ekrana spomenuti blješti puno jače u usporedbi s lcd ekranima (što čini gledanje filmova u mraku puno bolinijim za oči), da ne kažem da je u istim uvjetima siva prikazana kao rozo-ljubičasta, isto tako i bijela pri smanjenoj svjetlini ekrana poprima lagano zeleno tirkiznu nijansu, a gledanje fotografija i videa je naprosto nemoguće jer su boje, odnosno zasićenost i kontrast ekrana toliko visoki da mene zaboli glava od toga, da nekažem da to sve skupa izgleda vrlo neprirodno, isforsano i kičasto.

O kvaliteti izrade SGSa ne bih ni počimao. Ali ću ipak reći da je fakin Corby kvalitetnije složen.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Harasho! Pregledaj post
    Ja neznam kako itko može hvaliti ALOMED ekrane, ja sam svog SGSa prodao u roku keks jer sam užasno razočaran sa ekranom (i još nekim drugim stvarima).
    Razočaran sam zato što i pri postavki najslabijeg osvjetljenja ekrana spomenuti blješti puno jače u usporedbi s lcd ekranima (što čini gledanje filmova u mraku puno bolinijim za oči), da ne kažem da je u istim uvjetima siva prikazana kao rozo-ljubičasta, isto tako i bijela pri smanjenoj svjetlini ekrana poprima lagano zeleno tirkiznu nijansu, a gledanje fotografija i videa je naprosto nemoguće jer su boje, odnosno zasićenost i kontrast ekrana toliko visoki da mene zaboli glava od toga, da nekažem da to sve skupa izgleda vrlo neprirodno, isforsano i kičasto.

O kvaliteti izrade SGSa ne bih ni počimao. Ali ću ipak reći da je fakin Corby kvalitetnije složen.
    U potpunosti se slazem. I sam razmisljam, tj razmisljao sam izmedju ova 2 mobitela ali kad sam vidio frendov Galaxy S i taj famozni AMOLED ekran, totalno se razocarao. Ljudi toliko hvale taj OLED a jedino u cemu je trenutno dobar je kontrast i kutevi gledanja koji su realno za mobitel manje bitni. Boje su nerealne, neprecizne, tekst je dosta manje ostar nego na LCDu zbog Pentile matrice, i sto je najbitnije, OLED ima velikih problema sa degradacijom i burn in-om! Ne samo da se temperatura boje mjenja s vremenom jer se plavi OLED "trosi" brze od ostalih, nego se i staticni objekti mogu nepovratno "zapeci" u ekran. Probao sam testirati frendov Samsung na plavoj pozadini i vec se vidi mala sjena na mjestu gdje su elementi notification bara. AMOLED je strasno precjenjen. Zbog kontrasta i nerealnih prezasicenih boja vecina ljudi misli kako se radi o kvalitetnijem prikazu iako to nije bas slucaj.

Meni SGS i pored plasticnosti izgleda bolje od Desirea i vjerojatno bih isao na njega da ima dobar LCD umjesto AMOLED.

3. 'Hvala' kažu:

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Samsunga Galaxy S vs. HTC Desire HD
    By macanovic in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 01-01-2011, 20:56
  2. i9000 Galaxy S Vs. Desire custom modifikacije
    By coby in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 19-09-2010, 15:04
  3. Odgovora: 1