Meni se dizajnom SGS zbilja ne sviđa, preženskast mi je i ajfonlajk, preferiram ravne linije i industrial look, tipa Droid X, to mi je mobitel snova (dizajnom). Dugo sam se premišljao koji mob uzeti i, kako god ja okretao stvari, uvijek se sve vraćalo na vrlo jednostavan zaključak - SGS je apsolutni tata mata Androida trenutno, i to po punoj cijeni. A u ovoj VIPovoj ponudi, za pišljivih 400 kn, mobitel je apsolutno najbolja ponuda ikad na našim prostorima. Uzeo ga ovaj tjedan i apsolutno sam oduševljen. Nakon dva HTC-a s WinMo, ovo je totalni preporod. HTC radi odlične uređaje s lošim zvukom i kamerama, a WinMo je drek od OS-a. Konačno imam mob koji RADI i koji radi kako Bog zapovijeda. Prvi mob nakon K750 kojim sam zbilja oduševljen.
Da, dizjan mi je bitan, ali utoliko da NE VOLIM dizajnerske mobitele, odsutnost dizajna mi je prednost. Ipak, koliko god mi GS bio fensi i kičast, njegova funkcionalnost mi je puno bitnija stavka.
Ovo je brutalna istinaMakar bi dao sve da smo mi dobili Samsung Epic - SGS sa bljeskalicom.
SGS FTW!!!

Makar bi dao sve da smo mi dobili Samsung Epic - SGS sa bljeskalicom.
Odgovori uz citat

Bookmarks