Hvala ti.. odličan program.. ja sam dosad koristio SymSMB al ovo mi je brže tako da..![]()
Ukoliko neko ima problema sa usb ili ukoliko zeli da prebacuje fajlove preko wifi mreze, moze probati:
- Dukto (pre upotrebe programa, na telefonu morate imati instaliran ftp://ftp.qt.nokia.com/qt/symbian/4.7.1/ - potrebno je skinuti samo instalacioni fajl.
Dukto mozete skinuti sa: http://www.msec.it/blog/?page_id=11
Odlicna aplikacija, koja vam omogucava da na jednostavan nacin povezete racunar i mobilni telefon. Dovoljno je samo prevuci fajl u glavni meni dukta. Mogucnost biranja foldera i kreiranja novog, u samom telefonu, gde zelite skladistiti podatke, jos jedna je od prednosti.
- Moje misljenje je da bi trebalo da imate instaliran npr. Y-browser (ukoliko greskom neki veci fajl prebacite na C: (internu memoriju)).
- SymSMB, informacija koju sam dobio od korisnika domy_os.
Dojmi mi kao odlicno resenje, nazalost jos uvek nisam uspeo da ga probam u praksi.
P.S. Ukoliko imate jos neka resenja, mozete pisati u ovoj temi. Nadam se da ce koristiti.
"Srce na cesti"
Hvala ti.. odličan program.. ja sam dosad koristio SymSMB al ovo mi je brže tako da..![]()
nemogu nikako upogonit prijenos
imam nokiu n79
....
Instaliraj i na telefon sis file iz ove arhive, pokreni Dukto na telefonu i biće vidljiv u Dukto prozoru na kompjuteru
Izvini lika091, sad vidim da je u pitanju N79... Nisam siguran da će to raditi na S60v3
Zadnji uredio domy_os : 01-01-2011 u 20:31 Razlog: spajanje postova
@Robi959
Nikakav problem, drago mi je da sam pomogao.
Nego, meni je sve ovo uspelo na XP-u, ali na 7-ici, nikako.
[mali /off] Da li neko moze ovde napisati ili poslati link sa 'uputstvom', kako napraviti wireless konekciju na windows 7?
Hvala!
"Srce na cesti"
1. Dukto za PC preuzmi sa ove lokacije i instaliraj ga na računar
2. Dukto za Symbian S60V5 preuzmi sa ove lokacije i instaliraj ga na N97
3. Pokreni Dukto na računaru, otvoriće ti se prozor... ostavi to tako
4. Pokreni Dukto na telefonu, pod Options izaberi gde želiš da smestiš preuzeti fajl sa PC-a, na primer E:
5. Trebalo bi da ti sada u onom prozoru na računaru pod karticom "Buddies" piše : "User at N97 (Symbian)"
6. Prevuci fajl koji želiš da prebaciš na telefon u taj prozor i to je to...
Ukoliko pokrenem Dukto na mobu, izbacuje mi Error: The specified configuratin cannot be used. Konstantno imam ovaj bag. Da li neko zna kako da ga resim? HVALA!!!
"Srce na cesti"
Budem ovaj tjedan napisao kratke upute za SymSMB iako je stvarno jednostavno. Dukto mi je bezveze za ovako neke nezahtjevne operacije jer se mora instalirati na PC, a to nije baš uvijek moguće. Nemamo iPhone, zar ne?![]()
@domy_os
Ajd' druze, spasavaj ako Boga znas.
Ubija me ovaj transfer vec mesecima. Kod devojke na kompjuteru radi (win XP), dok kod mene na (win 7) ne radi. :S
evo da se javim sa nekim rezultatima:
Uspeo sam (konacno) da uspostavim konekciju sa kompom (Preko DUKTO-a), ali....sada kada pokrenem DUKTO, javla se sledeci error: UNKNOWN SESSION EROR
Zadnji uredio -Aki- : 20-03-2011 u 00:27
"Srce na cesti"
Bookmarks