Upravo se spremam uzeti V550 u Vip-a, ali me užasno nervira onaj Vodafone soft. Može li mi neko postati novi flash i uputstva.
Dali je postupak isti kao i na V500 (pomoću MultiFlashFlex-a) ili se koriste neki drugi programi i postupci.
Hvala!![]()
Upravo se spremam uzeti V550 u Vip-a, ali me užasno nervira onaj Vodafone soft. Može li mi neko postati novi flash i uputstva.
Dali je postupak isti kao i na V500 (pomoću MultiFlashFlex-a) ili se koriste neki drugi programi i postupci.
Hvala!![]()
Ista stvar, sve isto. Jedino drugi fileovi
Samo što su tek dve osobe na forumu (ti si druga) sa v550, pa ne vjerujem da je netko već skinuo flash/flex sa neta.
Al' vidio sam ga na HoFo-u, neki link postoji. Unbranded, naravno.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Jel V550 slična E550 ili ima bitnijeh razlika?
Sto jedan glup pokida sto pametnih ne popravi
Ima našao sam jedan, ali ne radi. Imaš li ti možda koji link?Izvorno postao BlueDevil
Moram priznat da osim HoFoa nisam vidio.
Ček, imam ja jedan FullFlash, ali nisam ti siguran da je unbranded. Zove se
R376_G_0E.65.26R_PDS001_LP0239_DRM0002_JPJAVA_G_0E _R376_06_01_03R_SE7465AXXF4074_1FF.shx
pa ti reci ako ti odgovara da ti ga mailam nekako (mada je poveći)
Isto tako, vidim da je "krivi" LP gore, tako da će trebat HR, a nisam siguran da onaj koji (svi mi) koristimo radi.
Našao sam nešto na
http://www.mobile-files.com/forum/showthread.php?t=1106
i isto tako i
R376_G_0E[1].65.25R_lang0037_reflash.shx
Može li taj?
Poslati ću ti svoju adresu na poslu pa mi tamo pošalji, brže je preko tog servera. Na koji mail da ti pošaljem svoju adresu?![]()
Taj reflash bi bio taj - za HR jezik. MonsterPack je 14,5Mb komprimiran, ali ti ga moram slat u komadima do 4 MB (lokalni policy u firmi) i to će ti doći tek iza 8 navečer...
Mail može na bluedevil_cd@yahoo.com
Evo sam ti upravo poslao.
Na ovoj adresi koju sam već stavio
http://www.mobile-files.com/forum/showthread.php?t=1106
našao sam i dva rar filea. Mogu li i ovi, i kako ih poslati na mob? Odvojeno ili ih spojiti u jedan file?
Da li je tvoj flash noviji?
![]()
Svašta čovjek sazna... Navodno su v550 i v620 identični. A kak onda soft od v550 još može proraditi na v525, dok onaj od v620 nema teorije??? Svašta...
Ako si pročitao onaj thread do kraja, taj MonsterPack locka moba na Vodafone mrežu. Što znači da ako si an VIPu nema problema.
I čini mi se da je verzija softa ista, dok je onaj flex noviji.
However, ja ti ga mailam (ispadnu 4 zipa) pa ti vidi...
S dogovorom, naravno, da postaš na forum kako je prošlo, itd.![]()
Pokušati ću ipak sa tvojim jer ovo i radim da maknem ona Vodafone s****a.Izvorno postao BlueDevil
Postupak je isti kao i kod V500@V600 (MultiFlashFlex)?![]()
Upravo mi je server odbio pustiti SHX attachment. Pas mater i policy!
Šaljem ti ga ponovo s privatnog maila - 5 fileova. SAmo otpakiraj onaj ZIP i on će potegnut iz svih ostalih sve šta treba. Dobiješ jedan file SHX, od 67Mb.
MultiFlashFlex, i malo strpljenja![]()
Evo care sve je stiglo. Hvala!Izvorno postao BlueDevil
Bok BlueDevile,
Primio sam sve file-ove, otpakirao i sav ushićen otišao u ViP po svoju novu V550. Već sam se vidio kako flesham (ovo postaje ovisnost)...
Kad ono iznenađenje u ViP-a. Nema samih V550 (prodano, možda opet dođe), nego samo u ViP-me paketu (zaključane). OK, mislim nema veze, uzet ću za 191 Kn i plaćat 150Kn bonove koje ću ionako potrošit. Kad ono ljubazna teta mi kaže da 1800 Kn za bonove treba odmah isprsit, pa ih oni rasporede po mjesecima (svaki mjesec po 150). Ili može na 6 rata pa plaćaš mjesečno po 300 Kn, a dobiješ 150 (doduše drugih 6 mjeseci ne plaćaš ništa a dobivaš 150, ali...). Može i na 12 mjeseci pa svaki mjesec dobiješ na ViP-me račun 150 Kn, ali ti zato sa kartice skine oko 160-ak kunića (kamata naravno). Uglavnom cijela kombinacija mi se uopće nije svidjela i otišao sam kući malo razmislit.
![]()
S obzirom da jutros čitam da Sirius rastura svoju V525 nadam se da ima nade i za moju V500 da je doradim. sačekat ću malo da vidim kako će se stvari razvijati.
Svejedno hvala na trudu.
![]()
Bookmarks