upravo sam i ja to pokusao na svojoj v550
ali kod mene je ponasanje drugacije, na koju god vrijednost da stavim, uvijek je isto...
Frend je jucer kupio V550 i ima "problem". Kad pokusa promijeniti osvjetljenje display-a (od 1 do 6) nista se ne desava, ne ide postepeno kao recimo kod mene (V300@V620), nego kad dodje na 6, max. se posvijetli i neda se vise smanjiti dok se ne ugasi i ponovo upali. U biti,, osao je u vip centar i na ostalim modelima se dogadja ista stvar. Softverski bug?
ima R376_G_OE.65.27R
p.s.
v300,525,600 soft/flex ne ide na njega?
upravo sam i ja to pokusao na svojoj v550
ali kod mene je ponasanje drugacije, na koju god vrijednost da stavim, uvijek je isto...
Ako sve imaju, bit će SW bug neki. Ima novih firmwarea po netu, ali i to ti uništava garanciju. Jedino da inzistiraš da ti pod garancijom uservisu stave noviji SW, gdje bi taj bug bio riješen.
Ili da sje*š garanciju pa sam bubneš flash.
Ne, v300/v525/v500/v600 soft ne ide gore. A i da ide, ne želiš to. SAmo gubiš opcije, ne dobivaš ništa.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
osobno me to ne smeta, ali vec vidim sto cu sve raditi kada prodje garancija...![]()
a lega moj načekt češ se dok ti garancija prođe....ja sam to isto rekao no mob je ''izdržao'' pod garancijom cijelih 3 tjedna.... :-)
kajjaznam, meni to ne smeta, al ja sam ipak zemsko, neee![]()
Izvorno postao BlueNeon
onda cu im raditi nesto sa majcicom...![]()
@Zelda: a žemske ne flashaju i ne flexaju? Meni je žemski flashing baš OK stvar![]()
@racpok: šerife, neš' ti izdržat 3 tjedna, pa da jež ježa![]()
SAd kad ste to rekli sam se malo raspito u vipu, rekli su da ako ima tih problema a mob je pod garancijom da u servisu normalno rade upgrejd softvera bez nadoplate.I dali su mi broj od servisi ali nisam imo vremena to kod njih provjerit,budem kada nadjem vremena.
Tak ako su mi oni dobro rekli odfurajte svoje v550 i neka vam to naprave..
Izvorno postao hrcko
teoretski bi trebalo biti tako. recimo, iz osobnog iskustva znam da se ne vole (Ram3) baš odazivat na mailove. treba se jednostavno zaletit do njih i probat. možda malo podmazat ruke, onda ide![]()
npr. Siemens se pod garancijom može free upgrade-at.
Svaka kupljena roba sa greškom se mora popraviti, dakle ako postoji novi firmware koji sređuje taj bug, servis ga MORA staviti na mob BESPLATNO... Dok je pod garancijom naravno...
onda cu se danas mozda zaletjeti do njih....Izvorno postao Inovator
a gdje su oni tocno... odakle idu brojevi na slavonskoj aveniji
Izvorno postao racpok
ne treba, nasao sam.....
Nadam se da je tako... Po prema mom iskustvu s Mobisom (Nokia), ovaj MORA i ovaj BESPLATNO nisu baš takvi u hrvatskoj![]()
BlueDevil --- ja sam ti prevelika ziherasica, ja bi prvo neki tecaj iz flexanja i flashanja![]()
Pouka? Više od postojećih tutoriala? Hmmmm...
Ovako: glede flexanja, to ćemo ti rado objasnit na forumu. A za flashing, odi u Google i pod search upiši "flashing", pa clicky-linky![]()
![]()
![]()
BlueDevil, nis ti ne brini, nakon toliko godina surfanja jos uvijek znam kaj je google, flex i flash, sam sam se zezala
![]()
![]()
No offence, please! Samo se šalim....
Ma koliko je to "toliko godina"? --> retoričko pitanje, naravno. Surfanja nikad dosta, ne vjerujem da si ikad prestar za to. Evo moj stari, 70 godina, pa surfa (tu i tamo).
A osim toga, ne djeluješ ko' neka net-granny...
Zadnji uredio BlueDevil : 09-12-2004 u 01:15
Bookmarks