Kada smo se (pojedinci) raspisali, nikada mi nije bila jasna njihova politika? Kada je počela era foto mobitela oni su svoj prvi model izbacili sa eksternom kamerom, motel t68 dok im je glavni konkurent Nokija imala ugrađenu, kasniji model t610 imao je svega 0.1 MP a Nokije po 0.3 MP ajde kasnije se SE sabrao i počeo izbacivati top fotomobitele, ali je start bio loš.
Nadalje pojavili se GPS mobiteli ista stvar, SE počeo s isporukama eksternih prijamnika za modele P990i, P1 dok Nokija opet počela s ugradnjom ugrađenig GPS čipova. Istu grešku napravili su i s WiFi antenama, u početku podržan samo b standard g? A to su sve bili detalji koji su prevagnuli u korist Nokije koju sam i sam odabrao, vjerujem nisam bio izdojen slučaj.
Onaj koji me prati zna da se tako nekako pojavio skupa s P990i i model M600 (nešto kasnije) pazi sada ovo bez WiFi konekcije (P990 je ima), dok je Nokija to u svojim top smartphone modelima gurala WiFi i GPS dok spomenuta dva ništa? why?
...to je sve rezultiralo ovime, što danas imamo? Usporedbu sam radio s Nokijom jer je u to vrijeme Nokija bila glavni rival SE, HTC se tek probijao i istina je da sam to više sagledo više manje kroz smartphone modele pošto to pratim. Dok je Nokija izbacivale po 10tak modela godišnje SE svega par i to je to???
Danas imaju to što imaju, em im se ljudi žale da im kasne ili uopće ne izlaze update-i, a i sama korisnička podrška im je daleko iza Nokije barem kada sam ja jedne i druge kontaktirao.
Nije da samo kudim SE ali moraju oni bolje imali su oni (znači mogu) modele za pamčenje (povjest) t68, K750, K800... W800... pa i spomenuti P990.
Bookmarks