Zna li netko kako programe ili mp3ce koje dobijem bluetoothom prebacim na mmc karticu a ne da mi se one automatski spreme u mob u inboxu??![]()
Zna li netko kako programe ili mp3ce koje dobijem bluetoothom prebacim na mmc karticu a ne da mi se one automatski spreme u mob u inboxu??![]()
MMC card reader. A cini mi se da mozes i preko pc suita.
SKR. je SKR. za SKR.
pa neznam kako preko pc suita kad mi ga nemre otvoriz a imam bluetooth vezu sa kompom!!
Pusti ih u inboxu i odi u C:\system\mail te nadji sta trebas i kopiraj di hoces...
..."cykke",opet to je bezvezna zafrkancija,iako pali,ali je problem sa velikim fajlovima...najbolje je rješenje card reader,ali eto...
..."bekspace",moraš imati instaliran PC Suite za taj mob (to valjda znaš)...zatim na Bluetoothu ti mora biti instaliran virtualni COM port da bi mogao napraviti stalnu vezu sa mobom,kao da je spojen kabelom...zatim će ti pc suite kad ga pokreneš biti izbor foldera u mobu te onda sam biraš di ćeš što snimati...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
[COLOR=White][COLOR=DarkOrange]Jel bi ti mogao to malo bolje pojasniti??? Ja sam mob (n gage) dobio bez cd-a i bez ičega, data kabel i bluetooth adapter sam nabavio a pc suite skinuo s neta. Bluetooth je trustov i driver je instaliran i sve. Bluetooth ikonica mi je u system trayu i kad ocu uci u pc suite stalno mi izbacuje poruku: "Please attach your Nokia N Gage to PC and pres ok..." Sad neznam u čemu je problem zato što je veza aktivna (bar se nadam jer je tako pisalo)?? Hvala vam za ono c:/system/mail... naso sam sve sta sam htio... Sad bi preko pc suita volio prebacit sve kontakte iz tel. imenika i mozda neke vazne poruke al zafrkava me...Pa bi vas molio ako mi mozete pomoci bit cu vam zahvalan..Izvorno postao Eminem
Pozdrav!!![]()
A znam da je, ali opet neces N-Gage igre slati preko bluetootha jer je presporo i neprakticno...
Samo, kolike su cijene card readera? Jel se isplati?
...naravno da se isplati,ali samo ako imaš potrebu...ja si moram uzet,samo ne znam kada...imaš sad do 150-200 kn dobre stvari...
imas ih vec od 100kn u hg-u
Zasto da ih nesalje pa ja ih redovno salje pa kao da je to problem sacekat par minuta dok prebaci. Pobacas fajlove u mob i poslje ih rasporedis gdje treba i bok. Ili s file menagerom ih odma smjestis i jos jednom bok.
Pa,prebaci u setingsu da ti poruke stisu na MMC
Ma da, ali ako se recimo igras sa slanjem N-Gage igri ili filmova od nekih 30 MB, onda ti je puno brze to srediti preko usb kabela...
Bas cu vidjet, mozda i uzemem MMC citac
...pa lakše je ako imaš kabel,a još lakše sa card readerom...uzmi,preporučujem...
...u vezi BT-a: klikni desnom tipkom na tu ikonicu BT-a,zatim odi na Quick Connect pa na Bluetooth Serial Port i Find devices...dalje nije teško...
...ako ne znaš,javi pa dalje pomognem...
Evo probao sam kako si mi rekao i pise mi Coneccted sucessfully i onda probam ući u PC Suite i opet mi izbaci onu istu poruku atach your nokia n gage to pc than click ok...Kaj da radim??
Tko rano rani dan zajebe i još ima podočnjake!!
Skini si najnoviji PCSuite pa neces imati problema
Ok. Mozes mi molim te dati link na kojem se nalazi taj najnoviji pc suite ili mi samo reci broj pc suita pa cu ja sam naći...
Mislim da ti je zadnji 6.1 ili nesto novije...
Potrazi na Nokia.com, free je
uz n-gage moras dobit usb kabel, handsfree, konverter i cd. a prek tog usb-a prebacujes na mob sve zivo. i to za par sekundi.
Pitanje je kako prebaciti brojeve iz tel imenika na komp pomoću pc suita kužiš ne??Ipak hvala za trud![]()
Da li si pri instalaciji pc suitea označio ono nešto SDK, ako jesi, preinstaliraj bez toga, jer to spriječava spajanje. Moraš u mRouteru označiti točan port kako bi se ispravno spojilo.
...ja u mRouteru označavam dva COM porta (COM4 i COM5),jer drugačije neće da se spoji...
Bookmarks