I ja sam nekako više za Desire, brine me samo onaj plastični poklopac dolje, čitao sam da im je to slaba točka. I ne znam koliko je preporučljivo ići na tele2 pretplatu, ne znam nikoga tko je na njihovoj pretplati da mi kaže da li je to pametno...
I ja sam nekako više za Desire, brine me samo onaj plastični poklopac dolje, čitao sam da im je to slaba točka. I ne znam koliko je preporučljivo ići na tele2 pretplatu, ne znam nikoga tko je na njihovoj pretplati da mi kaže da li je to pametno...
M. U. F. C. - Not arrogant, just better
Potvrđujem, samo ga treba znat stavit kako trebaNa xda su čak napravili temu o tome kako pravilno stavit taj poklopac jer ljudi ne čitaju manuale
http://forum.xda-developers.com/show....php?p=8979423
od prvog dana nisam primijetio da tu postoji nekakav problem. Nije mi jasno otkud ljudima da tu postoji nekakav problem...
I ja mogu potvrditi da sa poklopcem nema problema. Kada se pravilno stavi ništa ne škripi i ne pucketa. prvi put sam ga krivo stavio i onda su bili ti simptomi. Drugi put sam ga pravilno stavio i od tada je sve ok.
PREDATOR
Mene na Desire više brinu ekran i kamera.
Hmm, ne znam šta te točno ima brinut oko ekrana? A za kameru se sve zna, ako misliš slikat u zatvorenom prostoru s manje svjetla ili predvečer onda će slike ispadat loše ko i na 99% mobitela (osim na onima sa xenon flashom poput SE K800, Nokie N82 itd), a za slikanje po danu mislim da sasvim pristojno odrađuje posao. Ionako te kamere na mobitelima služe samo za tu i tamo okinut koju fotku kad nemaš fotić uz sebe (ili bi barem trebale tome služit).
Ne kužim zašto te brinu ekran i kamera. Od svih mobitela koje sam imao na ovom mi je najveći gušt gledati klipove ili surfati... a kamera je na danjem svijetlu dobra, nemam zamjerke. U zatvorenim prostorima i kada je malo svijetla slike neće biti tako dobre, kao što je sniper rekao tako je sa 99% mobitela. Za takve situacije imam SE Satio sa xenon flešom.
PREDATOR
Bookmarks