podižem temu jer me zanima isto pitanje i odgovor?
trebaju mi slušalice za wildfire, koliko inače koštaju i gdje ih mogu kupiti?
Pozdrav, koje slušalice i po kojoj cijeni mi možete preporuciti za Wildfire (link na trgovinu dobro dosao) !
podižem temu jer me zanima isto pitanje i odgovor?
trebaju mi slušalice za wildfire, koliko inače koštaju i gdje ih mogu kupiti?
Ovdje ili njuškalo ako hoćete jeftinije proći... A nigdje ne piše da mora na slušalici pisati da je za HTC. Uključiš, upariš... i žlabraš![]()
Može mala pomoć oko spajanja slušalica na Wildfire.
Kupio sam u VIP-u neke jeftine bluetooth slušalice i kažu Vipovci da rade sa svim telefonima. Napunio sam ih i upalio prema uputama. Sada bih ih na Wildfireu trebao pronaći i spojiti međutim to mi nikako ne uspijeva. Svaki put kad kliknem na Scan for devices telefon ne nalazi ništa. Probao sam uključiti bluetooth na laptopu međutim ne može pronaći ni njega. Može pomoć, savjet, bilo što ??![]()
Pozdrav svima...
Evo jedno pitanjce za Largo.... Jesi prije svega uključio slušalicu ?? i prošao postavke,ukucavanje šifre itd...i molim te reci koje slušalice imaš da pokušam pomoći...
Dalje,također sam korisnica Wildfirea i osobno koristim bluetooth slušalicu od Nokie
http://www.nokia.com.hr/pronadjite-p...usalica-bh-105
koštala me oko 150 kn i radi na svim aparatima i mala je a baterija mi trajeeeeeee i trajeeeee ponekad i po par dana...pa sad kome se vidi nek izvoli...
Bookmarks