Ah preloše. Znači program uopće ne provjerava koji je softver instaliran, nego samo pregazi sa najnovijom verzijom kojom ima (u ovom slučaju istom). Ništa, čekamo onda update da isprave ove sitne gluposti
.
Ah preloše. Znači program uopće ne provjerava koji je softver instaliran, nego samo pregazi sa najnovijom verzijom kojom ima (u ovom slučaju istom). Ništa, čekamo onda update da isprave ove sitne gluposti
.
Ja sam kupio taj mob. prije 2-3 tjedna i cisto je ok za take pare.
Velika prednost mu je wi-fi koji radi odlicno. Kamera mu je malo slabija od ocekivanog ali na dnevno svjetlu je odlicna jer je rezolucija 1600x1200. Touchscreen reagira super...ali to ovisi kako se kalibrira.
Skinuo sam Update program sa neta i nije nista promijenio zato jer vjerojatno u Alcatelu nisu razvili novi software. Inace mene jako dobro sluzi.
Evo nabavio i ja ovu igračku - za onoliko koliko košta, super mobitel...
Nego, da li je netko uspio natjerat sinkronizaciju kontakata da proradi? Ja pokušavam natjerat da mi povuče kontakte sa gmail-a, ali bez uspjeha... U meniju ima neke opcije sinkronizacije, čini mi se da je to SyncML protokol, ali nikako da se sinkronizira s gmailom, samo kaže "Synchronizing" ili nešto slično...
Ima li netko više uspjeha?
Bookmarks