E ovako, postavke za GPRS za OT-806;
Klikneš na touchscreenu tipku za izbornik (9 kvadratića) - Settings - Connectivity - Data Account - GPRS - u desnom donjem kutu imas Options - Create.
- Account Name: VIP GPRS
- APN: APN od VIP-a (to su dobio u mailu: gprs0.vipnet.hr ili data.vip.hr)
- Username: prazno
- Password: prazno
- Authorisation type: Normal
- Done.
E sad se vrati dva koraka, nazad u Connectivity izbornik. Tamo odaberi Web - Edit profile - GPRS - Create;
Mislim da je to to.
- Profile Name: VIP Internet
- Homepage: http://live.vip.hr
- Data Account; odaberi onaj koji si napravio u prethodnom koraku - VIP GPRS
- IP adress: označi HTTP i klikni još jednom na HTTP i otvorit će ti se Proxy izbornik
- Use proxy:Yes
- Proxy address:212.91.99.91
- Proxy port:8080
- Username: prazno
- Password: prazno
Odeš u Izbornik - odabereš Video Player - lijevo imaš Options - Streaming URL - Streaming Settings - Add.
- Profile name: Wireless streaming
- Data Account: odaberi Wi-Fi
- Use proxy: Off
- Proxy server i proxy port ne diraš
- Lowest UDP port: 1024
- Highest UDP port: 65535
Done.
Spoji se na wireless mrežu, otvori Operu mobile, ukucaj m.youtube.com, odaberi video i pokrenut će ti se Video Player. Streaming bi trebao radit.
Ja imam problem da mi se učitavaju filmovi i rade, ali samo jedno vrijeme i onda odjednom u pola filmića streaming pukne. Kaže Failed to Buffer. Mislim da je bugčina neka u pitanju pa sam poslao mail Alcatel supportu i čekam odgovor.
E da, i updateao sam softver na zadnji. Malo su ga zakomplicirali pa ako se netko odluči na taj potez nek pozorno prati upute na ekranu da ne bi slučajno brickao mobitel.

) - Settings - Connectivity - Data Account - GPRS - u desnom donjem kutu imas Options - Create. 
Odgovori uz citat
Bookmarks