Eto ovako riješio problem uporan kakav jesam milion toga sam si sam rješio samo treba uključiti mozak, izvadio sam stari lap iz 2005. gdje je instalirana gola sedmica ultimate x86 bez ikakvih updatea i začudo upiknuo stick i pojavila se mapa koju sam iskopirao ovdje na novi lap gdje je full updateana sedmica x86 a gdje nije htjelo ništa sa sticka i instalirao
nije vipova brzina, nije niti HSPA+ stick niti mreža, zato ali sam se snašao da ne pretjerujem sa računom za pretplatu što se tiče vipa i da i vipov VMB 10.0 je u lapu i nije smetalo w'n'w manageru i driverima da instaliram samo je maknut sa start upa i inače je
sad moram prohaklat jednu stvar a to je kako provjerit stanje računa a da ne vadim karticu iz sticka odnosno možebitno nadoplatiti račun putem sticka, dnevni paket sam aktivirao putem sms-a
inače svaka čast na ponudi da me netko nazove cijenim, ali eto ja tvrdoglav dok ne rješim
p.s. nema x64 drivera tu u mapi to bi onda trebao dalje tražiti, ne trebam jer imam x86, e sada zašto to radim, iči preko paketa je skupo, 300mb preko je 90kn, ovako je 3 odnosno 7kn, ma koliko se ja trudio ostati u paketu ne uspjeva mi stalno eto 5-6 dana prije prvog sam izašao i sad da sam nastavio ne gine mi 600+ kn računa a to više ne želim sad će biti ok
Bookmarks