Sada imam problem nakon dugo vremena na vipu kupio sam bonbon karticu i stavio je u t mobile stick i skinuo w'n'w menager ali ne prepoznaje stick tj. uređaj kada ga upiknem, niti kreče ikakva instalacija sa sticka, da vipov prog sam prije toga maknuo, to je nekakav stariji stick vjerovatno option valjda, windowsi su sedmica ultimate nemam pojma šta više da radim ali spojit se ne mogu sad sam se nakačio na wlan da to probam rješiti jer ću opet pretjerati sa vipom već sam izvan paketa dali netko zna?
dali bi netko bio ljubazan step by step meni glupom sa vipa objasniti gdje što skinuti da ta bonbon kartica radi u t mobile sticku? blinka ovo dvoje plavo na sticku, i to je sve, uređaj ne prepoznaje itd, dali se meni čini ili je na vipu sve to jednostavnije' mislim koliko se patim s ovim tražeči to je za plakati...
evo to je taj stick ali piše da će se sve automatski instalirati ali se automatski ne instalirava ništa kada ga upiknem, možebitni software koji bi bio na tom sticku za sedmicu ultimate x86 ne mogu nači na netu da ga bar tako probam instalirati kada se već ne pokreče sa sticka, http://www.t-mobile.hr/2/20-30-02-05-00.asp
ja koji bi to znao ne mogu što tek ljudi koji se uopće prvi puta susreču sa pojmom mobilni internet ajoj majko moja cccccc
Bookmarks